20
februar

Zvočna kopel v solni sobi - DOPOLDAN

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 20. februarja ob 9:00 do
20. februarja 2019 ob 10:00
Kje:
Prispevek:30
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@mojeprebujenje.com 040 416 902

24 ogledov

Vabljeni na čudovito doživetje Zvočna kopel v solni sobi, kjer bosta svoji vibraciji združila zvok tibetanskih skled in zdravilni učinki solne terapije.

V solni sobi vas bo nežno objemal zvok tibetanskih skled, ki ima eno najmočnejših in najčistejših vibracij, zato z lahkoto razbija blokade, zastoje, strahove, travme… in tako zdravil naše fizično, čustveno in mentalno telo.

Zvočna kopel in njeni blagodejni učinki:

Zdravilna vibracija zvoka potuje po vsah meridianih ter po celotnem krvnem in limfnem obtoku in tako prodre vse do nivoja posamezne celice. Vibracija zvoka tibetanskih skled bo vaše celice popolnoma sprostila, prenovila in spravila nazaj v ravnovesje. Zvok bo raztapljal tudi stres, skrbi in toksična čustva. Prav tako pa se bo aktiviral tudi proces samozdravljenja in pomlajevanja na celični ravni. Po zvočni kopeli se boste počutili popolnoma sproščeni, lahkotni in mirni.

Izjemno zdravilno dodano vrednost zvočni kopeli pa bo doprinesla tudi solna terapija, ki bo še dodatno poskrbela za sprostitev duha ter blagodejno vplivala na težave z dihali, grlom in kožo. Energija soli bo namreč močno okrepila vaš imunski sistem in vam omogočila zdravo jesen.

Število mest na zvočni kopeli v solni sobi je žal zelo omejeno, zato so prijave obvezne.

Več o zvočni kopeli v solni sobi tukaj: https://mojeprebujenje.com/dogodek/zvocna-kopel-v-solni-sobi-dopoldan/

Prijave na:

info@MojePrebujenje.com ali 040 416 902

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

KRISTALI - izvajanje kristaloterapije, na voljo tudi izjemni paketki kristalov. ANGELI - izvajanje angelske terapije, predajanje angelskih sporočil in slikanje energetskih slik. DELAVNICE o kristalih. KRISTALNO - ZVOČNE...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...