3
junij

Zvočna kopel z Jasmino in Živo

Organizira: Klepet ob kavi
Kdaj: 3. junija ob 18:00 do
3. junija 2020 ob 19:30
Kje:
Prispevek:20,00€
Organizira:Klepet ob kavi
Kontakt:02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

28 ogledov

Zvočne kopeli se izvajajo s kristalnimi in drugimi instrumenti, kateri proizvajajo vibracije, ki pridejo vse do celic in celico spodbudijo, da ujame svoj ritem, da je mebrana pod ustrezno napetostjo, da vase spusti le tisto, kar je za celico ustrezno.

Človeški organizem sestavlja 35 bilijonov celic, na katerih se vsako sekundo odvije 7000 kemijskih reakcij. Kako? Procese usmerja bio elektro magnetni sistem.

Cela fizike! In naboj jedra vsake celice je pozitiven, naboj membrane- citoplazme pa negativen, kar okoli sebe ustvarja blago elektromagnetno polje, ki omogoča ustrezno zaščito, saj tako celica prepušča samo določene stvari, kar je tudi prav. Procese v celicah in tkivih spremljajo specialne vibracije, ki omogočajo komuniciranje med celicami. Celice morajo komunicirati, da se vsi procesi ustrezno tudi opravijo. Če se ne, se celice poškodujejo.

Značilno za poškodovane celice je to, da ima elektromagnetni naboj v celici spremenjeno elektromagnetno polje membrane, ki  pade iz 70-90 milivoltov na 30, pri rakastih celicah pa samo pod 10- 15 milivoltov. Če to število nihajev spremenimo na število nihajev zdravih celic, pride do ozdravitve.

Vsak organ ima torej svoje vibracijo, frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana.

Mesečne zvočne kopeli vodita Jasmina Kandorfer in Živa Leskovšek, obe certificirani učiteljici joge, prejemnici različnih certifikatov samonegovanja in samoraziskovanja, neodvisni raziskovalki človeku naravnih metod za doseganje ravnovesja telesa in duha.

Kako poteka zvočna kopel?
 
S seboj prinesete ležalko, odejo, vzglavnik. Lahko tudi zgolj ležalko, ki si jo namestite kamorkoli v prostoru ter se udobno namestite. V uvodnem delu vas pozdravita in pripravita Jasmina in Živa, ki vas tudi mentalno umirita ter fizično pripravita na odpiranje vibracijam. 
Po približno 20-minutah igranja se naš um dovolj umiri, da se začne globoka celična sprostitev in vzpostavitev pretočnosti v telesu, ki jo Jasmina in Živa urejata tudi individualno v skupini z instrumentom, ki pri tem najbolj pomaga. Gre torej za uglaševanje na naravne vibracije, frekvence posameznika. Zvočna kopel torej poteka skupinsko, hkrati pa tudi individualno za vsakega posameznika. Medtem se lahko pojavi eksplozija čustev iz nenzanih razlogov v obliki solz, joka, včasih tudi kakšnih krikov. Nekateri pa zgolj zaspijo, celo zasmrčjijo, s čim ni nič narobe, saj vsak procesira na svoj način. 
Po uri igranja v zaključnem delu Jasmina in Živa nežno pripeljeta zavedanje v tukaj in zdaj in zaključita proces. 
Nekaj minut namenita vprašanjem in deljenju občutkov, nato pa se s hvaležnostjo poslovimo.
 
Kakšni so učinki po zvočni kopeli? Kako se počutiš? Kaj lahko z zvokom dosežeš?
 
- zvočne kopeli se v tujini že veliko izvajajo zaradi protibolečinskih učinkov;
. izboljša se celična mikrocirkulacija; 
- sprostijo se ujeta ter potlačena čustva (jeza, žalost, strahovi ...)
- izboljša se koncentracija in fokus za mentalno delo, procesiranje dogajanja v vašem življenju;
- globoka sprostitev in umiritev (um-miritev)
- krepitev intuicije in drugih nadčutnih zaznav
- odpravljanje energijskih blokad.
 
Ali je primerno tudi za otroke?
 
Vsekakor. So dobrodošli, da se vam pridružijo. 
Na dogodku bodo tudi vsi instrumenti, katerih vrednost presega 10.000 evrov, zato je temu primerna tudi cena 20,00 eurov na dogodek. 

Katere instrumente boste slišali?
 
- gongi,
- kristalne posode,
- tibetanske posode,
- zvončki,
- vodne ropotuljice,
- šamanski bobni,
- kalimba,
- glasbene vilice,
- manjša tolkala.

KDAJ: 3. junij 2020

( v primeru, da še ne bo izvedljivo na naveden termin, vas o novem obvestimo po vaši prijavi)

Zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna predhodna prijava.

PRIJAVA: 02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo z izbranimi...


Nalagam...