29
oktober

Zvočna meditacija v Ljubljani

Organizira: Vivine
Kdaj: 29. oktobra ob 18:30 do
29. oktobra 2021 ob 19:30
Kje:
Prispevek:22€
Organizira:Vivine
Kontakt:info@vivine.si ali 051 271 036

17 ogledov

KAJ JE ZVOČNA MEDITACIJA IN KAJ TAM POČNEŠ?

Tvoja naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem ko boš poslušal/a instrumente, kot so kristalne, tibetanske  posode, gong in druge instrumente, ki te bodo popeljali do globoke sprostitve.

Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem. Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.

POZITIVNI UČINKI:
 V tvojem telesu se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI MENI:

Sem certificirana učiteljica joge in zadnje 6 let se aktivno izobražujem o zdravljenju z zvokom. V tem času sem izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih kopeli po celi Sloveniji. 

Moj pristop celosten, a preprost in pristen. Zvočne kopeli izvajamo intuitivno. Nič ni v naprej planirano, le namen. Na začetku sem povežem sama s sabo, ter višjimi silami, katerim odprem svoje kanale, skozi katere sem vodena.

KAJ POTREBUJEŠ:
- vodo,
- po želji odejo ter vzglavnik,
- svoje želje, cilje in vizije..

PRISPEVEK: 22€ (plačilo v gotovini ali z BON21)

KJE: Višja vibracija (C. Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana)

KDAJ:  petek, 29. oktobra 2021, ob 18:30 

PRIJAVE: info@vivine.si 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Dejstvo je, da nas veliko živi v stresnem okolju in da si vzamemo premalo časa zase in za svojo dušo. Zato sem tukaj jaz. Sem certificirana joga učiteljica...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...