Alkimist13
Sergej Mijatović, Energijska alkimija in svetovanje

2 zahval     418 ogledov

Za izdelavo uporabljam elektrode iz čistega srebra (99,99% čistost).

Zelo pomemben del pri izdelavi koloidov je VODA.


Voda je največji kristal na našem planetu. Zelo je dojemljiva za informacije iz okolja. Glede na informacije, frekvence, ki jih absorbira se spreminja njena kristalna struktura, ki ima velik vpliv tudi na naše telo, njegovo zdravje in naše počutje, ko jo zaužijemo. Kristalna struktura vode je lahko harmonična ali neharmonična, kar je s svojim delom dokazoval japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto (več: www.alkimist.net).


Ker se ZAVEDAM pomembnosti kvalitete uporabljene vode za izdelavo koloidov, izbiram visoko-kvalitetno deminiralizirano vodo (Aqua Purificata), ki jo s postopkom vrtinčenja (o čemer je pisal Viktor Schauberger – (več:www.alkimist.net) najprej “očistim” prejšnjih informacij in jo pred in med postopkom izdelave koloidov informiram s harmoničnimi frekvencami.
S koloidnim srebrom imam že 21 letne izkušnje. Z veseljem vam pomagam pri svetovanju in uporabi le teh. Name se lahko obrnete preko spletnega obrazca – Spletno naročilo ali telefonske številke – 031 333 778.

KOLOIDNI TONIK je močan naravni antibiotik, ki se uporablja (ne v tej obliki) že tisočletja, ne da bi pri njem kdaj opazili stranske učinke. Za razliko od sintetičnih antibiotikov, koloidni tonik ne uničuje le bakterij, ampak tudi viruse, glivice in druge patogene organizme (parazite).

Je raztopina čistega srebra in vode v koncentraciji 25ppm (število delcev čistega srebra na milijon delcev vode).

Koloidni tonik ni škodljivo za sesalce, plazilce, rastline in druga živa bitja, ki niso zgrajena le iz ene celice.

UPORABA KOLOIDNEGA TONIKA:

Koža: nanašamo ga direktno na odprte rane in poškodbe, da preprečimo infekcijo na površini. Koloidni tonik se lahko uporabi samostojno ali skupaj z drugimi medicinskimi sredstvi.

Akne: Najprej si temeljito umijemo in izperemo obraz in nato v problematična mesta kože vmasiramo majhno količino koloidnega tonika (dvakrat do trikrat z manjšo bombažno krpico). Celoten postopek izvedemo štirikrat dnevno. Ta procedura naj se nadaljuje v obdobju nastajanja aken, še boljša je preventiva v najstniških letih. S tem se prepreči izbruh aken in koža ostane stalno čista.

Ekcemi in kožni izpuščaji: Koloidni tonik rahlo vtiramo v prizadeto kožo. Proceduro ponovimo večkrat, da ostane površina vlažna. Prizadeta mesta lahko previjemo s povojem, ki je navlažen s koloidnim tonikom. Povoj naj se menja vsak dan.

Več o tem si lahko prebereš na www.alkimist.net.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Sergej Mijatović

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...