Alkimist13
Sergej Mijatović, Energijska alkimija in svetovanje

2 zahval     401 ogledov

Pri svojem delu izhajam iz dela na telesu – Bodywork, ki izhaja iz japonskega tradicionalnega manualnega dela – YUMEIHO, ki ga dopolnjujem z večnivojskim energijskim čiščenjem in šamanskimi prijemi. Po potrebi vključujem tudi vpoglede v prejšnja življenja in delo na aspektih od tam.

Pristopi in metode, ki jih združujem pri svojem delu:

– Svetovanje v obliki pogovora,

– fizično delo na telesu (prijemi tradicionalnega japonskega manualnega dela-YUMEIHO) ,

– šamanski prijemi (odstranjevanje entitet in tujih energij iz energijskega polja, osvobajanje pripetih duš, vračanje izgubljenih delov duše),

– energijsko delo in odstranjevanje eteričnih mrež, vsadkov in čipov s pomočjo kozmičnih pomočnikov in svojega kozmičnega aspekta,

– vpogledi v prejšnja življenja in delo na aspektih od tam (Delo po časovnici).

 

Moja želja je ljudem približati svet energij, frekvenc in nevidnega na čimbolj zemeljski, razumljiv način. Tako so so se pri meni “rodili” koloidi in strast do izdelave le teh, kot tudi želja in strast raziskovati nevidne, energijske svetove in delo z njimi, ter jih pripeljati v zemeljsko realnost in jih približati ljudem in z njimi pomagati sebi in drugim.

ZAKAJ ALKIMIST?

Začetki alkimije se začnejo v starem Egiptu; alkimisti so bili tisti, ki so izdelovali zdravila, barvila, strupe iz rastlin in rud. V srednjem veku so v Evropi iskali način, kako izdelati dragocene kovine in obogateti, najti eliksir življenja in nesmrtnost.

 Iz dragocenih kovin pridobivamo eliksir zdravja, kar je naše edino bogastvo.

Alikimist je knjiga (in junak) Coelhovega romana. Alkimist je nauk iskanja življenjske sreče. Je sledenje svojim sanjam in uresničevanje svoje dušne poti.

Alkimija je (deloma tudi v prenesenem pomenu) preobrazba, je sprememba, je ciklus – naj bo to fizična sprememba kovine v koloid, najsi bo to skrb za naše zdravje ali preobrazba nas samih.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Sergej Mijatović

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...