Ambasada ljubezni
novo-energijska spiritualna akademija

1 komentarjev    19859 zahval     4107 ogledov

1. www.ambasada-ljubezni.si

2. www.facebook.com/Ambasada.Ljubezni.spiritualna.akademija

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - v času Nove Energije, Nove Zavesti. Osnova vsega učenja je: Kako na sebi ljubiti vse tisto, česar ne maramo in običajno odrivamo stran? Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenega življenja, ki nam prinaša resnično srečo, radost in obilje. Seminarji, delavnice in Seanse 1:1 (tudi partnersko svetovanje).

Akademija skozi omenjene seminarje in seanse, ljudem pomaga odkriti njihov največji potencial ter zaživeti izpopolnjeno, božansko življenje. Ima svoj blog, ki je del spletne strani, youtube kanal (kjer brezplačno najdete ogromno video gradiva) in facebook stran, kjer se objavljajo aktualne novice, članki in različni posnetki (www.facebook.com/Ambasada.Ljubezni.spiritualna.akademija).  

Ustanovitelj in idejni vodja: Julian La Erosius (James Aubelle)

"Ljubiti sebe je največje darilo, ki si ga kadarkoli lahko podariš!"

O seminarjih/seansah:

"Odkril boš, kje leži tvoja resnična strast, kje sebi še ne dovoliš, da bi se resnično ljubil in zakaj se velikokrat v življenju počutiš kot žrtev zunanjih okoliščin. Že sama tvoja prisotnost na seminarju v tebi sproži globoko transformacijo na zavestni ravni, ker resničen dialog poteka med mojo in tvojo  dušo, vse ostalo je le slika te čudovite izmenjave informacij. 

Ni pomembno, če se v svojem umu sprašuješ, ali si od seminarja kaj odnesel in če si vse "pravilno" dojel,  v vsakem primeru si vase prejel vse podatke in čisto ničesar nisi izpustil. Kot sem že večkrat zapisal, je vsa modrost že v tebi, jaz te s svojo prisotnostjo in zavestjo le spomnim na to, kar globoko v sebi že veš. Nihče ne more spremeniti drugega, sprejmeš in ljubiš se lahko le sam, srečanja pa so ti na tej poti lahko v veliko pomoč." 

 

JAZ SEM, KI SEM - odlomek iz seminarja: Ljubezen do sebe je ključ do sreče!

 

 

INTERVJU V ODDAJI KLEPET OB KAVI NA TV3 - PREDSTAVITEV AMBASADE LJUBEZNI

Na intervjuju v oddaji Klepet ob kavi na TV3, sem predstavil delovanje akademije Ambasada Ljubezni, govoril o novi energiji, razsvetljenju, naši »temačni« strani.  Razložil sem razliko med čustvi in občutki, se dotaknil partnerstva in resnične ljubezni, zavestno dihanje pa omenil kot enega izmed najlepših pripomočkov na poti v ljubezen s samim seboj. Na koncu sem zaigral tudi pesem: »Zakaj bi delal česar nočeš«, saj je glasbeno ustvarjanje velik del izraza moje sreče in kreativnosti.

 

 

Ljubezen do sebe je svoboda

Ljubezen do sebe je svoboda

Julian La Erosius
100-odstotno zaupanje vase

100-odstotno zaupanje vase

Julian La Erosius
Razsvetljene modrosti Nove zavesti

Razsvetljene modrosti Nove zavesti

21 inspiracij   19819 zahval

Pošlji sporočilo | Ambasada Ljubezni

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Trnovski pristan, Ljubljana

PRIJAVI SE  

Komentarji (1)

  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (velja le za tvoj prvi komentar)!
Toma
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala ti

Facebook komentarji

Nalagam...