Ambasada ljubezni
novo-energijska spiritualna akademija

24645 zahval     4870 ogledov

 

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - v času Nove Energije, Nove Zavesti. Osnova vsega učenja je: Kako na sebi ljubiti vse tisto, česar ne maramo in običajno odrivamo stran? Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenega življenja, ki nam prinaša resnično srečo, radost in obilje. Seminarji, delavnice in Seanse 1:1 (tudi partnersko svetovanje).

Akademija skozi omenjene seminarje in seanse, ljudem pomaga odkriti njihov največji potencial ter zaživeti izpopolnjeno, božansko življenje. Ima svoj blog, ki je del spletne strani, youtube kanal (kjer brezplačno najdete ogromno video gradiva) in facebook stran, kjer se objavljajo aktualne novice, članki in različni posnetki (www.facebook.com/Ambasada.Ljubezni.spiritualna.akademija).  

Ustanovitelj in idejni vodja: Julian La Erosius

"Ljubiti sebe je največje darilo, ki si ga kadarkoli lahko podariš!"

O seminarjih/seansah:

"Odkril boš, kje leži tvoja resnična strast, kje sebi še ne dovoliš, da bi se resnično ljubil in zakaj se velikokrat v življenju počutiš kot žrtev zunanjih okoliščin. Že sama tvoja prisotnost na seminarju v tebi sproži globoko transformacijo na zavestni ravni, ker resničen dialog poteka med mojo in tvojo  dušo, vse ostalo je le slika te čudovite izmenjave informacij. 

Ni pomembno, če se v svojem umu sprašuješ, ali si od seminarja kaj odnesel in če si vse "pravilno" dojel,  v vsakem primeru si vase prejel vse podatke in čisto ničesar nisi izpustil. Kot sem že večkrat zapisal, je vsa modrost že v tebi, jaz te s svojo prisotnostjo in zavestjo le spomnim na to, kar globoko v sebi že veš. Nihče ne more spremeniti drugega, sprejmeš in ljubiš se lahko le sam, srečanja pa so ti na tej poti lahko v veliko pomoč." 

UVODNI NAGOVOR JULIANA

ODDAJA Z JULIANOM

IZKUŠNJA RAZSVETLJENE PREZENCE 

JAZ SEM, KI SEM - odlomek iz seminarja: Ljubezen do sebe je ključ do sreče! 

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Toma
  komentiral 2 leto nazaj
Hvala ti

Pošlji sporočilo  |  Ambasada Ljubezni

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...