Ambasada ljubezni
novoenergijska spiritualna akademija

24646 zahval     5172 ogledov

 

Ustanovitelj in idejni vodja: Julian La Erosius

www.ambasada-ljubezni.si

Storitve Juliana in Ambasade Ljubezni so na voljo članom osebnega Ekskluzivnega kroga, v katerega se lahko kadarkoli včlanite, po uvodnem brezplačnem pogovoru. Na voljo je tudi veliko ostalega brezplačnega materiala.

Več vsebin in možnosti osebnega dela najdete tudi na strani svetovne verzije akademije: www.thelimitless.pro

 

O storitvah:

"Odkril ali razširil boš, kje leži tvoja resnična strast, kje morda sebi še ne dovoliš, da bi se resnično ljubil in zakaj se lahko velikokrat v življenju počutiš kot žrtev zunanjih okoliščin. Že sama tvoja prisotnost na seminarju ali seansi v tebi sproži globoko transformacijo na zavestni ravni, ker resničen dialog poteka med mojo in tvojo  dušo, vse ostalo je le slika te čudovite izmenjave informacij. Ti sam ustvarjaš to transformacijo, tudi skozi mene kot ogledalo.

Ni pomembno, če se v svojem umu sprašuješ, ali si od seminarja ali seanse kaj odnesel in če si vse "pravilno" dojel,  v vsakem primeru si vase prejel vse podatke in čisto ničesar nisi izpustil. Kot sem že večkrat zapisal, je vsa modrost že v tebi, jaz te s svojo prisotnostjo in zavestjo le spomnim na to, kar globoko v sebi že veš! Nihče ne more spremeniti drugega, sprejmeš in ljubiš se lahko le sam, srečanja pa so ti na tej poti lahko seveda v veliko pomoč." 

 

UVODNI NAGOVOR JULIANA 

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala ti

Pošlji sporočilo  |  Ambasada Ljubezni

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...