Ana Kleut
svetovanje, coaching

ANA KLEUT

8000 Novo mesto

2 zahval     517 ogledov

Moje poslanstvo je pomagati drugim, jih spodbujati in motivirati na poti do kvalitetnejšega življenja. 

Z NLP modelom  - orodji in tehnikami, ki sem jih osvojila pomagam družini, prijateljem, znancem. Uporaba tehnik in orodij je dobrodošla na poslovnem področju – med sestanki, pogajanji, vodenjem. Tehnike uporabljam pri izobraževanju in svetovanju. 

Ukvarjam se s komunikacijo in odnosih ter strateškim načrtovanjem. Komunikacija in odnosi so nujno potrebni za postavitev in realizacijo ciljev. Posamezniku ali skupini pomagam pri postavitvi in realizaciji cilja oz- ciljev. 

Za coaching sta pomembna dva ključna temelja, in sicer obojestransko zaupanje in pristnost. Posamezniku ali skupini pomagam priti iz trenutnega stanja v želeno. 

Pri   Access Bars gre za 32 edinstvenih točk na glavi, ki so povezane z različnimi področji in vidiki življenja. Med terapijo Access Bars se nežno dotikam točk, da sprostim elektromagnetne naboje vseh misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki so vas morda omejila na zadevnih življenjskih področjih. Access Bars so pomagali mnogim ljudem spremeniti poglede na njihovihova življenja.

Nekaj področjij, kjer pomagajo Access Bars:

• ustvarjalnost,

• komunikacija,

• omejevalna prepričanja,

• Veselje, žalost, ljubezen,

• Ločitev od ponavljajočih se vzorcev,

• Zdravljenju, zavedanju, odprtosti,...

Komuniciram tudi z angeli, s pomočjo angelskih kart pridem do različnih sporočil.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...