Astrosens
astrološki posveti, spletni programi po čakrah, vodena skupinska vadba Chakras, intuitivni coaching

Astrosens, Marjanca Vergan s.p.

Sončna pot 6
6215 Divača

0 zahval     10 ogledov

»Ko enkrat razumemo razmerje med človekom in celotnim vesoljem, zlahka ugotovimo, da tiči resnica v astrologiji. Astrologija je veda in ne le orodje za prerokovanje. Starodavni Tolteki so vedeli, da je vesolje živo bitje, ki ima svoj metabolizem. Astrologija je bila veda o metabolizmu vesolja.«

(Don Miguel Ruiz, Onstran strahu)

Poklicno pot sem začela kot grafična oblikovalka. Da se bom kasneje ukvarjala z Astrologijo, si nisem mislila. A vedno me je zanimal tisti skriti kotiček v človeku, ki pa ima velik vpliv na  njegovo usodo. Zakaj je nekdo lahko uspešen, drugi pa raje živi na cesti? So to zavestne odločitve ljudi ali jih vodi nezavedno? In koliko smo sami akterji svojega življenja, koliko pa le sledilci toka dogajanja?

Kljub optimizmu in pogledu v prihodnost tudi mene pot ni vodila v želeno smer. Mogoče pa samostojno delo grafične oblikovalke, ki sem ga začela v letu 1994, ni bil moj končni cilj. In tako sem pred leti začela iskati dalje. Kako srečni so lahko tisti, ki točno vedo, kaj hočejo!

Po zanimivem spletu okoliščin sem v letu 2013 začela obiskovati astrološko šolo na Inšitutu za astrološka raziskovanja in izobraževanja Johannes Kepler v Beogradu. In ravno Astrologija je postala tista veda, ki je meni osebno spremenila življenje, zavedanje in omogočila veliko rast. Bila je kaplja čez rob in z vsemi znanji in dosedanjimi izkušnjami sem prav z njeno pomočjo ozavestila svoje negativne vzorce obnašanja in jih spremenila. Dala mi je namreč odgovor na vprašanje ZAKAJ in pokazala pot.

Astrologija je v resnici veliko več, kot si predstavljamo, je velika modrost, ki na naših fakultetah žal ni uradno priznana. Zahteva pa veliko znanja, prakse in občutka za energijo – kot pravijo Tolteki: za Nahual. Ko bo znanost potrdila, da vsega, kar obstaja, ni mogoče izmeriti in dokazati, se bo na našem planetu marsikaj spremenilo.

3 letno astrološko izobraževanje sem nadgradila z mednarodnim certifikatom ISAR in še z 2 letnim študijem AstroHealinga,  Energijske astrologije in  Astro Meridianske tehnike  AMT – energetskega reševanja problematičnih aspektov v astrološki karti (izzivov, ki jih v tem življenju imamo). Največjo uporabno vrednost vidim ravno v novem programu AstroHealinga, ki je kombinacija Astrologije, vibracijskih esenc in človeka. Je učinkovito orodje, s katerim dvignemo svojo vibracijo, dosežemo popolno ravnovesje energetskih centrov in tako začnemo živeti v skladu s svojo pravo naravo.

Izobražujem se še vedno, ker je to nekaj, kar me od nekdaj izjemno veseli. Izbrala sem področje dela s telesnimi Meridiani (energetskimi tokovi v telesu), ki dopolnjujejo Energetsko Astrologijo in AstroHealing.  Študij nadaljujem na Kepler inštitutu pod vodstvom mentorjev Aleksandra Imširagića in Dr. Lee Imširagić, ki sta priznana mednarodna astrologa, predavatelja i avtorja številnih strokovnih knjig.

V letu 2018 sem uspešno zaključila program Intuitivnega coachinga.

Svoje znanje in izkušnje delim z vami na svojem you tube kanalu Astrosens - The sense of life, na FB strani Astrosens. in na Instagramu.

 

V kolikor čutiš, da ti lahko pomagam, me kontaktiraj na e-naslov: marjanca@astrosens.si ali na gsm: 041 473 105

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Astrosens, Marjanca Vergan s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...