Astrosens
Sodobni pristopi za osebno rast in pot do samouresničitve

Astrosens, Marjanca Vergan s.p.

Sončna pot 6
6215 Divača

6604 zahval     1116 ogledov

Sama sem človek, ki ga od vedno zanima tisto, kar je očem nevidno. Raziskovala sem vse, kar v moji podzavesti določa moje misli, navade, dejanja … Zakaj se ravno meni to dogaja? Kaj delam narobe? Kako lahko to spremenim? … so bila vprašanja, na katera sem dolgo iskala odgovore. Našla sem jih, ko sem že skoraj obupala – tam, kjer starodavni Tolteki pravijo, da tiči resnica: v Astrologiji.

»Ko enkrat razumemo razmerje med človekom in celotnim vesoljem, zlahka ugotovimo, da tiči resnica v astrologiji. Astrologija je veda in ne le orodje za prerokovanje. Starodavni Tolteki so vedeli, da je vesolje živo bitje, ki ima svoj metabolizem. Astrologija je bila veda o metabolizmu vesolja.«

(Don Miguel Ruiz, Onstran strahu)

 

Veliko »naključnih« dogodkov je bilo potrebnih, da sem tu kjer sem, da sem, kar sem. Občutek nenehnega notranjega nezadovoljstva je bil ključni moment, ki me je končno potisnil v kot. Privedel me je do spoznavanja svojih nezavednih globin in dvomov, ki so se v meni porajali, negativnih prepričanj, ki sem jih imela o sebi in svetu, nezaupanja vase in v svoje odločitve… In tako sem pred leti začela instinktivno slediti svojim potrebam po globljemu raziskovanju samega sebe.

Zdaj vem, da je bilo čisto vse kar se je dogajalo v mojem življenju potrebno, da pridem na pot, ki mi je namenjena. Na pot samospoznavanja, prebujanja, zavedanja lastnih napak in potencialov, na pot samozavedanja in kreativnega ustvarjanja sebe.

Ljudje smo celota, smo fizično, čustveno, mentalno in duhovno bitje. Vse kar se dogaja V NAS, vpliva na dogodke in okoliščine, ki so ZUNAJ NAS in obratno. Ko uravnotežimo svojo notranjo energijo, ko jo povežemo v harmonično celoto, se to pokaže tudi v naši okolici, v prijetnih odnosih, zdravju, dobrem počutju, v lahkotnem uresničevanju svojih ciljev …

Po zanimivem spletu okoliščin sem v letu 2013 začela obiskovati astrološko šolo na Inšitutu za astrološka raziskovanja in izobraževanja Johannes Kepler v Beogradu. In ravno Astrologija je postala tista veda, ki je meni osebno spremenila življenje, zavedanje in omogočila trans-formativen osebni razvoj. Bila je kaplja čez rob in z vsemi znanji in dosedanjimi izkušnjami sem prav z njeno pomočjo ozavestila svoje negativne vzorce obnašanja in jih uspešno spremenila. S svojim nezmotljivim univerzalnim znanjem,  mi je astrologija dala odgovor na vprašanje ZAKAJ in pokazala novo pot.

 A brez veliko dela na sebi ni šlo. Šele, ko sem svoje znanje pretopila v vsakodnevno prakso, se je sprožil proces osebne transformacije. Zdaj znam poslušat svoje srce, zaznavam »svoje prave« misli in občutke, postala sem ljubeča do sebe, predvsem pa imam po dolgoletnem študiju in izkušnjah »praktično orodje«, da lahko vse to znanje delim in širim skozi svojo astro terapevtsko prakso s tistimi, ki si želijo rasti in napredka.

Astrologija je v resnici veliko več, kot si predstavljamo. Je izjemna modrost in znanost, ki na naših fakultetah žal še ni uradno priznana. Zahteva pa veliko raziskovanja, poznavanja univerzalnih zakonov, astronomije in tisti senzibilen občutek za človeka in pretok njegove energije – kot pravijo Tolteki: za Nahual. Ko bo znanost potrdila, da vsega, kar obstaja, ni mogoče izmeriti in dokazati, se bo na našem planetu marsikaj spremenilo.

3. letno astrološko izobraževanje sem nadgradila z 2. letnim študijem  AstroHealinga – energijskega zdravljenja problematičnih aspektov v astrološki karti (izzivov, ki jih imamo). Največjo uporabno vrednost vidim ravno v novem programu AstroHealinga, ki je kombinacija astrologije, vibracijskih esenc in energije človeka. Je učinkovito orodje, s katerim dvignemo svojo vibracijo,  uravnovesimo delovanje energijskih centrov (čaker) in tako začnemo živeti v skladu s svojo pravo naravo.

Svoje znanje in izkušnje delim z vami na svojem you tube kanalu Astrosens - The sense of life, na FB strani, spletni strani, in na Instagramu.

p.s. osebni razvoj je zanimiva pot, ki se nenehno razvija, tako se tudi sama vedno izobražujem, rastem, učim, z vami in ob vas

 

Marjanca Vergan, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja, intuitive and success coach in certificiran Hooponopono praktik.

 

 

*svetloba v meni pozdravlja svetlobo v tebi*

Marjanca

Afirmacije za energijsko ravnovesje

Afirmacije za energijsko ravnovesje

15 inspiracij   2873 zahval
Ko verjameš, je vse mogoče!

Ko verjameš, je vse mogoče!

15 inspiracij   3728 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Astrosens, Marjanca Vergan s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...