Domanu
Center dobrega počutja

Center dobrega počutja Domanu

Kolodvorska cesta 5
4000 Kranj

0 zahval     224 ogledov

Center dobrega počutja Domanu deluje od avgusta 2019. Rodil se je z idejo, da istomisleči ljudje združimo naša znanja, naše izkušnje in srčne želje. V center vabimo vse, ki vas pritegne naša vizija. Naša želja je omogočiti varen prostor, kjer se vsakdo počuti svoboden, se lahko prosto izrazi in sledi poti svojega srca. Nič več in nič manj kot to. Od tu tudi ideja o imenu društva – Društvo za svobodo izražanja in ustvarjalnost duha Domanu.

Naša osnovna dejavnost je organizacija dogodkov, kot so ženski krogi, meditacije, ustvarjalne delavnice, izobraževalna predavanja, ipd. Osredotočamo se predvsem na tehnike, ki krepijo samozavedanje in dvigajo zavest.

Sodelujemo tudi z zunanjimi izvajalci, ki v naš prostor prinašajo pozitivno energijo in zanimive izkušnje. Vsem, ki bi želeli svoje znanje deliti z drugimi, nudimo tudi najem naših prostorov.

Svojo ponudbo prilagajmo glede na želje in potrebe uporabnikov. Zanimive in uporabne informacije najdeš na naši spletni strani, ki se ves čas razvija in dopolnjuje.

Spremljaš nas lahko tudi na naši FB strani Center dobrega počutja Domanu.

Toplo te pozdravljamo in vabimo, da našo zgodbo pišeš z nami. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Center dobrega počutja Domanu

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...