Dotik srca
Access Bars, Energetic facelift, MTVSS, Usui Reiki, ThetaHealing

Dotik srca, izobraževanje in druge storitve Dina Košir s.p.

Sodna 24
2000 Maribor

0 zahval     191 ogledov

Dotik srca je nastal takrat, ko se je Dina  spraševala kako in na kakšen način naj pomaga ljudem okrog sebe.  Dina je Usui Reiki mojstrica in učiteljica, Theta Healing praktik, velika oboževalka Doreen Virtue. Na svoji poti se je udeležila številnih delavnic in izobraževanj na področju osebne rasti. Zase pravi, da je prelomni trenutek bil, ko je zase izbrala orodje Access Concsiousness®.- Access Bars®in vse ostale Accessove telesne procese, ki na lahkoten, radosten in veličasten način dopustijo novo življenje. Le, če ga posameznik zase izbere.

Njen namen je spomniti vsako dušo, kaj je v resnici pomembno. Skozi odkrivanje lastne MOČI, lastnega ZAVEDANJA, ZAUPANJA, KREATIVNOSTI je rešljiva vsaka težava. Vsakemu da aktivna orodja s pomočjo katerih lahko vsak dostopa do svoje poti h globoki hvaležnosti.

Aktivno vodi meditacije, izvaja energijske terapije, predaja sporočila angelskega sveta. Vsakemu pomaga pogledati zastoj, težavo z različnih zornih kotov in mu pomaga pri rešljivosti le-te, kajti vse je energija. In če je energija, je tudi rešljiva.

Unikatno kanalizirane meditacije ob polni in prazni luni polnijo prostor naših src. Vedno posluša in zazna skupino, oblikuje točno takšno meditacijo, ki jo skupina potrebuje in želi. Najlepše je videti globoke spremembe tistih, ki njene meditacije obiskujejo.

Energijske terapije delujejo na različnih nivojih. Izvaja Usui Reiki terapije, Access Bars® ,MTVSS, Energijski facelift™, Korekcija vida. Primerne so za vsakega posameznika, otroke in živali.

Predaja sporočila angelskega sveta in s tem osvetli nastalo situacijo. 

Dina bo vesela  vsakega izmed vas. Pripravila je BREZPLAČNO darilo. Piši ji na dotik.srecnegasrca@gmail.com in prejmi  sporočilo Angela, ki ti je v tem trenutku največji doprinos. 

Bodi MOČ. Bodi TI.

Iz srca, do tvojega srca.

Dina 

 

 

 

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Dotik srca, izobraževanje in druge storitve Dina Košir s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...