Elvi Žnidarčič
Joy of living

Elvi Žnidarčič - Joy of living

6230 Postojna

0 zahval     129 ogledov

Elvi je nasmejana,  predana plesu, uživanju življenja ter odpiranju vrat temu, za kar se je nekoč odločila, da ne more biti. Zanimajo jo različni pristopi na področju osebne, čustvene, osebnostne in duhovne rasti ter zdravljenja, zato že več kot dvajset let to raziskuje. Že dolga leta dela z ljudmi na različnih področjih. Empatičnost je nekaj, kar je imela od zmeraj. V ljudeh vidim vse, sprejema jih take, kot so.

Leta 2016 »slučajno« na internetu našla tehniko Access Consciousness (pot k sebi, pot k svoji zavesti, ki vključuje vse in ne sodi ničesar) je enostavno vedela, da je našla nekaj, kar funkcionira. To se je tudi potrdilo, saj se je njeno zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Pozdravila si je težave, ki jih je imela že od otroštva. Poleg tega so se močno izboljšali tudi odnosi. Psihofizične sposobnosti so večje, prisotnost, zbranost, zavedanje. Misli, čustev in občutkov je neprecenljivo manj. Še več se smeji. 

Naučila se je tehnike Access Bars, tudi tretmaja akustična vibracija ter različnih Accessovih telesnih procesov. Postala je tudi facilitatorka Access Bars. Redno spremlja novosti in se izobražuje na področju Access Consciousnessa in Accessova orodja s pridom uporablja v vsakdanjem življenju. Izvaja individualne tretmaje in vodi  Access Barsdelavnice.

»Spoštljivost, hvaležnost, zaupanje, dopuščanje, prijaznost sem do pred leti imela le za druge. Sedaj  imam to primarno zase in za svoje telo.» 

Hvala vsem, da ste to kar ste in, da ste tukaj. 

Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Elvi Žnidarčič - Joy of living

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...