Elvi Žnidarčič
Joy of living

Elvi Žnidarčič - Joy of living

6230 Postojna

0 zahval     13 ogledov

Elvi je nasmejana,  predana plesu, uživanju življenja ter odpiranju vrat temu, za kar se je nekoč odločila, da ne more biti. Zanimajo jo različni pristopi na področju osebne in duhovne rasti ter zdravljenja, zato že več kot dvajset let to raziskuje. Že dolga leta dela z ljudmi. Empatičnost je nekaj, kar je imela od zmeraj. Ljudi ne sodi, sprejema jih take, kot so.

Ko je leta 2016 »slučajno« na internetu našla Access Consciousness, je enostavno vedela, da je našla nekaj, kar funkcionira. To se je tudi potrdilo, saj se je njeno zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Pozdravila si je težave, ki jih je imela že od otroštva. Poleg tega so se močno izboljšali tudi odnosi. Psihofizične sposobnosti so večje, prisotnost, zbranost, zavedanje. Misli, čustev in občutkov je neprecenljivo manj. Še več se smeji. 

Naučila se je tehnike Access Bars, tudi tretmaja akustična vibracija ter različnih Accessovih telesnih procesov. Postala je tudi facilitatorka Access Bars. Redno spremlja novosti in se izobražuje na področju Access Consciousnessa in Accessova orodja s pridom uporablja v vsakdanjem življenju. Izvaja individualne tretmaje in vodi delavnice Access Bars v Postojni in tudi drugod po Sloveniji.

»Spoštljivost, hvaležnost, zaupanje, dopuščanje, prijaznost sem pred barsi imela le za druge. Sedaj  imam to tudi zase.»

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Elvi Žnidarčič - Joy of living

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...