Kreiraj svoje življenje
life coaching

0 zahval     307 ogledov

Sem certificiran coach za osebno rast Mednarodne Akademije Inge Rock in energijska terapevtka Tesla Metamoforza metode. Obožujem vse, kar je povezano z osebnostno rastjo, doseganjem ciljev in kreiranju želenih manifestacij ter transformacij. Zato se rada poimenujem, kar transformacijska terapevtka.

Pomagam ženskam do izjemnih transformacij in aktivaciji kod obilja v sebi. Ključna dejavnika pri delu z mano sta ljubezen do sebe in iskanje življenjskega namena.

Skupaj delamo na samozavesti, vrednosti, iskanju smisla v življenju in upravljanju lastnega življenja. Verjamem, da mora vsak poskrbeti tudi za svojo energijsko podporo, saj se umsko lahko hitro zapletemo in velikokrat pozabimo na odpiranje svojega srca, ki je ključ do odnosov z drugimi kot tudi s samim seboj.

Moj zakaj je navdihovati in pomagati drugim ženskam, da postanejo boljša verzije sebe, da imajo najprej rade sebe, da se postavijo zase in da se borijo zase, ker se nihče ne bo za vas, kot se boste ve same.

Če bo ženska to naredila zase, bo izboljšala odnos s partnerjem, starši in otroci oz. z vsemi v njeni okolici, ki se jih bo dotaknila s svojo energijo. Vsak posameznik kreira novo bodočo generacijo.

Želim si boljše medsebojne odnose za naše bodoče generacije.

Moje življenje se je v trenutku spremenilo, ko sem spoznala, da vsa naša perspektiva izhaja iz nas samih. Kadar smo jezni na nekoga smo dejansko jezni nase, kadar govorimo slabo o drugih, imamo takšno mnenje o sebi in kadar smo iskreno sposobni ljubiti sebe, ljubimo tudi druge. Ko to iskreno spoznaš, ti odpadejo plašnice in tvoje zavedanje postane zavestno in ne podzavestno. Več o naši podzavesti, podzavestnih vzorcih iz otroštva ter kako jih spremeniti pa predavam v svojih tudi brezplačnih tečajih. Naročite se na novičke, da jih ne zamudite!

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Kreiraj svoje življenje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...