Kreiraj svoje življenje
life coaching

0 zahval     79 ogledov

Sem certificiran Life Coach Mednarodne Akademije Inge Rock in energijska terapevtka Tesla Metamoforza metode. Ljudem pomagam pri osebnostni rasti, doseganju ciljev in kreiranju želenih manifestacij ter transormacij. 

Z veseljem pomagam ljudem pri njihovi samozavesti, vrednosti, iskanju njihovega smisla v življenju in ustvarjanju le tega. Rada omogočim boljšo perspektivo oz. boljša prepričanja v življenju. Pomagam jim najti svoj "zakaj" in življenjski namen.

Moje življenje se je v trenutku spremenilo, ko sem spoznala, da vsa naša perspektiva izhaja iz nas samih. Kadar smo jezni na nekoga smo dejansko jezni nase, kadar govorimo slabo o drugih, imamo takšno mnenje o sebi in kadar smo iskreno sposobni ljubiti sebe, ljubimo tudi druge. Ko to iskreno spoznaš, ti odpadejo plašnice in tvoje zavedanje postane zavestno in ne podzavestno. V svojih spletnih tečajih učim o naši podzavesti, kako jo spremeniti, kako si kreirati boljše življenje in kako ga polno živeti. 

ZAKAJ SE JE TAKO TEŽKO SPREMENITI?

Ko enkrat razumeš pomen spremembe boš z veseljem počel karkoli je novo zate.

• ZAKAJ NAS JE STRAH ČESARKOLI?

Kako preseči cono udobja v kateri nas drži strah in kako doseči občutek svobode na katerem koli področju v življenju.

• KAKO POISKATI SVOJ ZAKAJ, SVOJ ŽIVLJENJSKI SMISEL?

Poišči svoj razlog zaradi katerega se boš z veseljem zbudil vsako jutro.

• KAKO KREIRATI ŽIVLJENJE V 3 PREPROSTIH KORAKIH?

Ko spoznaš in osvojiš te 3 korake boš začel prejemati karkoli v življenju.

​Ves coaching podprem s Tesla Metamorfozo enerijskim zdravljenjem.

Tesla Metamorphosis® ima privilegij, da ima Tesla ime v imenu modalitete, ker lahko dostopamo do Tesla valovov. Tesla valovi so po mnenju znanstvenikov edinstveni za to obliko zdravljenja in zelo močni. Do njih lahko dostopate neposredno iz aktivnega etra; ni vključenih nobenih strojev, kar telesu prinaša popolno naravno ravnovesje.

Tesla Healing Metamorphosis® pritegne veliko zanimanja, ker stranke poročajo o ozdravitvah številnih bolezni, za katere velja, da so neozdravljive, kot so rak, AIDS, lupus, bolečine v hrbtu, sindrom kronične utrujenosti, celo ozdravitve telesno poškodovane hrbtenice in rojstva. Tudi depresija in podobno.

Ozdravitve se zgodijo zelo hitro! Večino časa so dovolj tri terapije in zato resnično priporočam vsaj 3 terapije. Med procesom zdravljenja imajo nekateri lahko različne izkušnje - vizualne, zvočne, dotiki; medtem ko so nekateri samo zelo sproščeni.

Upoštevajte, da zdravljenje ne more nadomestiti profesionalnega svetovanja in zdravljenja! Zdravljenja se izvajajo na daljavo. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Kreiraj svoje življenje, life coaching

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...