Slanorog, solna terapija, energijsko zdravljenje, meditacije

Slanorog
solna terapija, energijsko zdravljenje, meditacije

0 zahval     68 ogledov

 

SOLNA SOBA SLANOROG

Solna soba Slanorog se je rodila iz čiste ljubezni do morja in dobrega počutja za telo in duha. Iz želje, da bo služila vsem nam, ki nam ni vseeno zase in za svoje najdražje, iz želje, da imamo košček morskega razpoloženja, ki objame naša dihala, kožo in telo kar sredi bele Ljubljane, in to skozi vse leto. Blagodejni učinki solne terapije poskrbijo tudi za globinsko sprostitev duha po napornem vsakdanjiku, trenutek za stik s samim s seboj ali pristen stik s svojimi najdražjimi v objemu slanega zlata.

KDO JE SLANOROG?

Slanorog je samorog, ki je pred davnimi časi živel v morju. Poln zdravilne radosti, sproščenosti, ljubeznivosti in neizmernega poguma je zapustil šepet valov, ker je zaslišal klic s kopnega. Z željo povrniti svetu nazaj ravnovesje, se je podal na dolgo misijo z imenom Vse je mogoče, kjer se dogajajo čudeži povsod, kamor stopi njegova noga. Vsak, ki se ga njegov zdravilni rog dotakne, stopi nazaj na pot neizmerne harmonije in radosti.

Slanorog je bil včasih modre barve kakor morje, a ker se že dolga leta sprehaja po rdeči zemlji, na kateri rastejo gozdovi naše domovine, se ga je rdečica dotaknila in tako je postal vijoličen. Če imate srečo in ga opazite v zavetju rožnatega grmička ali kadar se napaja v srebrnem potoku, ga spoznate po slanem rogu, ki se še posebej lepo sveti v temi.

Slanorog ponoči obiskuje tudi našo solno sobo, s tem solnim in drugim terapijam daje še posebno podporo in moč. 

KDO SMO?

Solno sobo Slanorog z dušo in srcem vodi Katja Gantar, certificirana solna terapevtka, vodja izkustvenih programov za dušo in telo, izvajalka celostnega pristopa energijskega vračanja v ravnovesje s skalarno energijo, večna raziskovalka življenja in še kaj.

 

 

 
Tečaj in vadba joge obraza v solni sobi

Tečaj in vadba joge obraza v solni sobi

27. september 2017, Ljubljana

Pošlji sporočilo ponudniku | Krog življenja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Ljubljana


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji