Mistika Duha
Avtorica, ustvarjalka, Reiki mojstrica, inspiracijska svetovalka

1 zahval     766 ogledov

Verjamem, da smo na karmičnem potovanju in, če ga želimo izboljšati, moramo nekaj v svojem življenjuspremeniti. Moja močna intuicija in nadzemeljska sposobnost dojemanja življenja, me je skozi odraščanje močno zaznamovala. Ta občutek, da sem drugačna, da ne spadam v okolico in, da je z menoj nekaj resnično narobe, me je pahnil v raziskovanje življenja in v odkrivanje njegovih lepot.

Obožujem vse kar ima smisel in namen. Že majhna reč, kateri ne namenjamo pozornosti, je tukaj, ker je. Ker je lahko. 

Človeštvu želim približati idejo notranjega miru in intuicije. Svetu želim sporočiti, da ni samo materialen, ampak je na prvem mestu duhoven. In vam želim položiti na dušo, da izhajajte iz sebe - tam je vaše srce, vaš dom in ljubezen do življenja. 

 

Sem intuitivna svetovalka, pisateljica, Blogger-ka, Usui reikistka I. stopnje, ustvarjalka in sočutna poslušalka. Imam svojo linijo energijskih amuletov in uhanov, ki jih ustvarjam s pomočjo reiki energije in v zvezi s tem sodelujem z Zavodom Araton iz Ljubljane (Trgovina Duhovnost in Zdrava Trgovina). Svoje življenje sem posvetila dušnemu poslanstvu - učenju, širjenju ljubezni do sebe in sveta ter iskanja pravega življenjskega poslanstva.

Svoboda je nov začetek!

Svoboda je nov začetek!

Barbara Šiško
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Mistika Duha

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...