Daran
podpora pri osebni in duhovni rasti, masaže, delavnice, vodene meditacije in terapije

Nastja Mohorko, podpora pri osebni in duhovni rasti, masaže, delavnice, vodene meditacije in terapije

8000 Novo mesto

0 zahval     635 ogledov

Sem Nastja Mohorko, zaključila sem Ustvarjalno akademijo Pesem Duše v Ljubljani. Znanje in certifikate sem pridobila s področji Reiki III, ThetaHealing Advanced, Karmična diagnostika, Reconnection, Regresija, Hipnoza, osnove šamanizma in številnih tehnik meditacije.

Izvajam vodene meditacije v Novem mestu. Namenjene so tistim, ki se želijo sprostiti, pozabiti na skrbi vsakdana in si vzeti nekaj časa samo zase. Vodene meditacije so pripravljene tematsko, vsaka meditacija ima rdečo nit. Meditacije obiskujejo moški in ženske ne glede na starost, predznanje ni potrebno.

Individualni tretmaji se izvajajo po predhodnem naročilu. Vsak tretma se prične s posvetom na katerem se diagnoticira težava. Skladno s težavo izberem tehniko, s katero se težava odpravlja.

Naročite se lahko tudi na klasično masažo telesa in obraza, ki je namenjena sprostitvi napetosti, izboljšanju počutja, hitrejši regeneraciji ter poživitvi. Energijska masaža telesa in obraza je namenjena tistim, ki želijo sprostiti čustva nabrana v telesu ali na obrazu (napetost mišic, gubice, povešenost kože itd.). Energijska masaža s pomočjo reiki tehnike deluje pomirjujoče in sproščujoče, uravnovesi telo in duha.

Različne delavnice na temo duhovne rasti so tematske in jih izvajam občasno. Pozimi v toplih notranjih prostorih, poleti pa tudi v naravi. Pripravljam tudi tematske izlete z duhovno vsebino.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Nastja Mohorko, podpora pri osebni in duhovni rasti, masaže, delavnice, vodene meditacije in terapije

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...