Pearl
Meti Brus, psihoterapija, masaže, individualne terapije

Pearl, Meti Brus, psihoterapija, masaže, svetovanja, prodaja in druge storitve s.p.

Kunaverjeva ulica 9
1000 Ljubljana

0 zahval     32 ogledov

Ali v življenju iščete nekaj več? Ali pa se spopadate z izzivi, pri katerih bi potrebovali strokovno pomoč? Potem so individualne terapije z mano pravi odgovor.

Terapija poteka tako, da najprej sprostimo telo s pomočjo masaže na udobni masažni mizi (imam znanje terapevtske, športne in švedske masaže, prijeme katerih individualno prilagodim vsakemu posamezniku), sledi pa psihološki pogovor oziroma svetovanje, prek katerega raziskujemo rešitve za vaše izzive, najsi bodo to na področju osebnih odnosov, financ, zdravja ali pa osebnih blokad (psihičnih ali fizičnih).

Po izobrazbi sem magistrica biopsihologije z izkušnjami na področju psihoz, osebnostnih motenj in motenj hranjenja. V času dodiplomskega študija sem bila štipendistka Univerze na Primorskem, Inštitut Andrej Marušič, v okviru katerega deluje Slovenski center za raziskovanje samomora. Izobražujem se tudi na področju energijske medicine, ki nas opolnomoči, da sami najdemo ključ do svojega zdravja. Med individualnimi terapijami vam bom pokazala načine, s katerimi lahko sami osebnostno rastete in se razvijate.

V Ljubljani vam bodo od 1. oktobra 2019 na voljo individualne terapije. Naročila sprejemam na telefonski številki 041 881 230, kjer dobite tudi vse ostale informacije, ki vas zanimajo.

Če se soočate z navidez nepremagljivimi izzivi, sem vam na voljo, da skupaj presekamo te gordijski vozel. Prisluhnila vam bom z dušo in srcem. Verjamem, da kjer je volja, tam je pot in da so izzivi pred nas postavljeni zato, da nas izboljšajo in iz njih izidemo močnejši, kot zmagovalci. 

*Možno je izkusiti tudi samo masažo po izbiri (terapevtsko, klasično ali športno) ali le psihološko svetovanje.

DARILO za prvih pet obiskovalcev: PESNIŠKA ZBIRKA, ki je izšla izpod peresa Meti Brus in bila nominirana za najboljšo pesniško zbirko, izdano v samozaložbi leta 2017.

Individualne terapije niso nadomestilo za pristope klasične medicine, lahko pa se z njimi odlično dopolnjujejo.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Pearl, Meti Brus, psihoterapija, masaže, svetovanja, prodaja in druge storitve s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...