PURA VIDA
fizioterapija in masaže

PURA VIDA fizioterapija in masaže

Valenčičeva ulica 3
5000 Nova Gorica

0 zahval     205 ogledov

Sem Mateja Breben, diplomirana fizioterapevtka, imam več kot 10 let delovnih izkušenj. Zadnja leta delam kot zasebnica. Poleg fizioterapevtskih metod in tehnik izvajam tudi razne vrste masaž.

MASAŽE IN TEHNIKE:

-          TERAPEVTSKA MASAŽA: idealna izbira, ko ste napeti in čutite bolečine v mišicah, predvsem na področju vratu, ramen in hrbta.

-          MASAŽA PURA VIDA: plod večletnih izkušenj fizioterapevtke. Je kombinacija različnih masažnih in terapevtskih tehnik.

-          INDIJSKA MASAŽA GLAVE: je ena od zelo učinkovitih metod za odpravljanje stresa, napetosti v mišicah zgornjega dela hrbta, ramen in vratu, utrujenosti in nespečnosti, povrne energijo in daje občutek lahkotnosti.

-          MASAŽA S ČOKOLADO: je nekoliko močnejša, da se lahko masažno mešanico vtre globoko v kožo in podkožje. Božanski vonj čokolade daje globok občutek ugodja in sproščenosti.

-          MEDENA MASAŽA ZA RAZSTRUPLJANJE: je razkošna masaža, ki vpliva na vse telesne sisteme, predvsem krepi imunski sistem in daje energijo celemu telesu.

-          MASAŽA Z VROČIMI KAMNI: uporablja se ogrete bazaltne kamne, masažna olja in 100% naravna eterična olja. Terapevt masaže ne izvaja samo z rokami, ampak tudi s kamni, ki jih med samo masažo polaga na specifične energetske točke na telesu, tako se doseže maksimalni terapevtski učinek.

-          AROMATOUCH TEHNIKA: je preprosta in nežna, a hkrati močna tehnika, ki vam zagotovi nepozabno izkušnjo s 100% naravnimi, čistimi, terapevtskimi eteričnimi olji. Med tehniko se z drugo osebo povežemo ne samo preko dotika, ampak tudi na čustveni ravni. Te povezave oblikujejo občutek zaupanja in vam pomagajo, da se popolnoma sprostite.

-          RAINDROP TEHNIKA: je edinstvena tehnika, ki pomaga telesu doseči ravnovesje in harmonijo. Vključuje neverjetno moč čistih eteričnih olj v kombinaciji z različnimi masažnimi tehnikami, vključno z masažo hrbta, ''vita flex'' tehniko in uporabo toplote.

 

Vzemite si čas zase in se prepustite rokam izkušene fizioterapevtke v prijetnem ambientu ob sproščujoči glasbi. 

O MENI

Sem diplomirana fizioterapevtka, v poklicu imam več kot 10 let delovnih izkušenj, ki sem si jih pridobila z delom v zdravstvenih ustanovah in socialnih zavodih. Zadnja leta delam kot zasebnica. Redno se udeležujem strokovnih izobraževanj in izpopolnjevanj in tako sledim sodobnim trendom na različnih področjih fizioterapije. Poleg fizioterapevtskih metod in tehnik izvajam tudi razne vrste masaž. Znanja s področja masaž sem si pridobila na šoli za maserje in terapevte.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  PURA VIDA fizioterapija in masaže

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...