PURA VIDA
fizioterapija in masaže

PURA VIDA fizioterapija in masaže

Valenčičeva ulica 3
5000 Nova Gorica

0 zahval     259 ogledov

MASAŽE IN TEHNIKE:

-          PROTIBOLEČINSKA TERAPEVTSKA MASAŽA: idealna izbira, ko ste napeti in čutite bolečine v mišicah, predvsem na področju vratu, ramen in hrbta.

-          MASAŽA PURA VIDA: plod večletnih izkušenj fizioterapevtke. Je kombinacija različnih masažnih in terapevtskih tehnik.

-          INDIJSKA MASAŽA GLAVE: je ena od zelo učinkovitih metod za odpravljanje stresa, napetosti v mišicah zgornjega dela hrbta, ramen in vratu, utrujenosti in nespečnosti, povrne energijo in daje občutek lahkotnosti.

-          MASAŽA S ČOKOLADO: je nekoliko močnejša, da se lahko masažno mešanico vtre globoko v kožo in podkožje. Božanski vonj čokolade daje globok občutek ugodja in sproščenosti.

-          MEDENA MASAŽA ZA RAZSTRUPLJANJE: je razkošna masaža, ki vpliva na vse telesne sisteme, predvsem krepi imunski sistem in daje energijo celemu telesu.

-          MASAŽA Z VROČIMI KAMNI: uporablja se ogrete bazaltne kamne, masažna olja in 100% naravna eterična olja. Terapevt masaže ne izvaja samo z rokami, ampak tudi s kamni, ki jih med samo masažo polaga na specifične energetske točke na telesu, tako se doseže maksimalni terapevtski učinek.

-          AROMATOUCH TEHNIKA: je preprosta in nežna, a hkrati močna tehnika, ki vam zagotovi nepozabno izkušnjo s 100% naravnimi, čistimi, terapevtskimi eteričnimi olji. Med tehniko se z drugo osebo povežemo ne samo preko dotika, ampak tudi na čustveni ravni. Te povezave oblikujejo občutek zaupanja in vam pomagajo, da se popolnoma sprostite.

-          RAINDROP TEHNIKA: je edinstvena tehnika, ki pomaga telesu doseči ravnovesje in harmonijo. Vključuje neverjetno moč čistih eteričnih olj v kombinaciji z različnimi masažnimi tehnikami, vključno z masažo hrbta, ''vita flex'' tehniko in uporabo toplote.

- RAZLIČNI MASAŽNI IN MASAŽNO-NEGOVALNI RITUALI

- .......

 

Vzemite si čas zase in se prepustite rokam izkušene fizioterapevtke v prijetnem ambientu ob sproščujoči glasbi. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  PURA VIDA fizioterapija in masaže

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...