Moj trenutek
zavestno starševstvo in zavestno partnerstvo

Radost in harmonija v partnerskem odnosu in starševstvu

Rusjanov trg 5
1000 Ljubljana

0 zahval     27 ogledov

Sem Ana Grbec, intuitivna ustvarjalka za podporo družinam in parom na prehodu v (bolj) zavestno starševstvo in zavestno partnerstvo..

Pri svojem delu izhajam iz kreativnih momentov, ki jih na podlagi strokovnega znanja in lastnih izkušenj povežem v celoto. S svojimi izdelki in programi za čuječnost v družini in partnersko rast ustvarjam priložnosti za aktivacijo novih doživetih in zavedanje o pomenu kvalitetnih in zdravih medosebnih odnosov.

Izhajam iz osebne transformacije, ki mi je dala mnogo spoznanj in vpogledov ter modrost za kvalitetno in resnično življenje tukaj in zdaj. Svoje intuitivne sposobnosti podpiram z znanjem grafologije (zaključen imam dveletni program študija grafologije), s katero skozi pisavo razberem osebnostne poteze posameznika in prepoznam njegove kvalitete in potenciale. Poleg tega berem akaške zapise in dobivam izjemne vpoglede v situacije onkraj logičnih razlag. Še posebej se mi zelo odprejo in mi zaupajo duše otrok, kjer čutim močno osebno poslanstvo, da starše podprem pri globljem povezovanju s svojimi otroki.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Radost in harmonija v partnerskem odnosu in starševstvu

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...