Souling z Ano Grbec
intuitivno delo zate, ki se prebujaš v čisto verzijo svoje duše

0 zahval     32 ogledov

Sem Ana Grbec, intuitivni empat, ki podpiram ženske in njihove družine v obdobju prebujanja njihove duše v bolj zavesten način življenja. Ko se duša prebuja, se znajdemo v obdobju

Z intuitivnim delom te podpiram na individualnem posvetu, kjer se posvetiva tvojim "šibkim" točkam do te mere, da pojenja in zbledi njihova moč, ki te ovira pri bolj polnem in radostnem življenju. Namesto da se izogibamo bolečini, jo nežno sprejmemo vase vsaj toliko, da ponovno začutimo sebe in spoštujemo njen izvor. S spoštovanjem svojih bolečin, ki smo jih zapisali v svoje telo ob nespoštovanju naše pristne narave, pričnemo šele zares spoštovati in ceniti samega sebe. 

Teme, s katerimi se srečujem pri individualnemu delu: odnos narsic empat, prebujanje notranje moči, intuitivna vzgoja otrok, prepisovanje travmatičnih izkušenj med porodom, zlorabe in manipulacije, travmatične izkušnje v času odraščanja, kako stopiti iz vloge žrtve in prenehati ugajati durgim, sodobni in posebni otroci (občutljivi otroci, agresivni otroci, otroci z močno voljo, pasivni otroci), soočanje z bolečino, transformacija notranje napetosti, akimija čustev.

V skupini predajam svoje znanje na spletnih delavnicah Pristna moč komunikacije.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Souling z Ano Grbec

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...