Ada Glazar
Reiki moč in lepota življenja

LILA CENTER

KOGOVŠKOVA 12
1000 Ljubljana

ADA GLAŽAR

040557552

ada.glazar@gmail.com

0 zahval     126 ogledov

Res imam rada Reiki. 

Zakaj? Ker mi je uporaba različnih sistemov Reikija  doprinesla k bolj sočutnemu in pristnemu stiku s sabo, z notranjim zdravilcem oz. kot sama rada rečem z božanskostjo v sebi. Ta neomejeni potencial, ki je v vsakem od nas, se je z uporabo Reikja začel izražati, živeti morda celo sijati in mi odprl pot do mojega srca in neslutenega napredka v osebnem in duhovnem življenju.

Zato je moj namen ponuditi ta dragoceni sistem zdravljenja tudi drugim in tako nasloviti njihov neomejeni potencial, da se izrazi in zaživi tudi v njihovih srcih, če tako izberejo.

Po izobrazbi sem univ. dipl. kom., trenutno se izobražujem na Akademiji za Transpersonalno kognitivno terapijo, zaposlena pa sem v Društvu Projekt Človek, kjer nudimo pomoč zasvojenim in njihovim družinam. Z Reikijem (univerzalno življenjsko energijo), sem se prvič srečala leta 2002, prvo uglasitev sem prejela leta 2004, nato pa sem se leta 2016 začela intenzivno izobraževati na tem področju. Danes sem mojstrica različnih reiki sistemov: Usui Shiki Ryoh, Seichim, Isis Seichim, 7 lesketov Seichim Reikija,  Lightarian Reiki , Shamballa, Ama Deus, in še nekaj drugih. V svojem življenju Reiki uporabljam redno in nekajkrat na teden.

Tisti, ki me poznajo pravijo:

»Topla oseba, ki rada pomaga drugim in odločno pove svojo resnico. Ob tem pa enako pusti tudi drugim, torej da vsak živi svojo resnico. Zelo intuitivna, ljubeča in pozitivna. V sproščenih trenutkih pa pokaže veliko veselja, zato je druženje z njo tudi polno smeha iz srca in igrivosti«. Z.K.

»Iskrena, sočutna, skrbna, ljubeča in pa zabavna kadar želi biti. Zna prepoznati in nagovoriti tisti del v nas, ki ga včasih sami še nismo sposobni.«. V.M.

"Ada je pristna, topla in dobrohotna oseba. Zna prisluhniti in se ti posvetiti, brez obsojanja in z veliko razumevanja. Z lahkoto ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se počutiš prijetno. Človeka sprejme takšnega kot je in zagotovi, da je slišan in upoštevan. Je igriva, zabavna in hitrega nasmeha, hkrati pa tudi pa odgovorna in zanesljiva. Je inteligentna, pronicljiva in direktna, pri čemer drugim ne vsiljuje svojih pogledov, jim pa pomaga širiti obzorja." H.H.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  LILA CENTER

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...