Sabina Veronika Golob
psihološka kineziologija

Psihološka kineziologija

Mesarska 22
1000 Ljubljana

0 zahval     240 ogledov

Sem raziskovalka po duši, navdušena nad novimi zamislimi, novim znanjem in načini za izboljševanje svojega življenja. Izobraževala sem se na različnih šolah po svetu ter se na začetku svoje kariere usmerila v management in razvoj posla. Zaradi hudih izzivov v karieri sem se soočila s težavami, ki jih dandanes vsi poznamo - konstanten stres, nespečnost, preutrujenost, kar me je čez čas pripeljalo do težav z zdravjem in kroničnih bolečin.


Skozi lasten proces intenzivne spremembe in samoozdravitve sem se poglobila v področje nevroznanosti, epigenetike in psihološke kineziologije. Prebijala sem se skozi poplavo informacij in metod, dokler nisem našla pravih s katerimi sem se lahko spremenila in si hitro ter učinkovito pomagala. Še posebej v PSYCH-K sem se našla in verjamem, da je ta metoda prava, učinkovita in najhitrejša ter lahko z njo pomagam tudi vam. Začutila sem, da je to moje srčno poslanstvo in sem tudi profesionalno stopila na to pot.

Učila sem se pri strokovnjakih, kot so dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton Ph.D., Eckhart Tolle, dr. Yuri Yatsko in mnogi drugi. Tu sem tudi izvedela za PSYCH-K metodo, ki so jo navedli kot eno najhitrejših metod za spremembo podzavestnih prepričanj in jo danes tudi sama facilitiram za druge. Nad metodo sem navdušena, rezultati so hitri in trajni.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Psihološka kineziologija

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...