Semplus
osebna svetovanja, meditacije, delavnice, izobraževanja Heal Your Life

Semplus, Izobraževanje in svetovanje, Suzana Štembergar s.p.

Sternenova cesta 13
1360 Vrhnika

0 zahval     553 ogledov

Izvajam izobraževanja in svetovanja s področja osebne rasti, motivacije, čustvene inteligence, meditacije in licenčne programe Heal Your Life.
 

mag. Suzana Štembergar
Diplomirala sem na temo kakovosti preživljanja prostega časa pri psihologiji, znanstveni magisterij pa pridobila pri predmetu etika na temo svoboda osebe; mednarodne izkušnje s področja krepitve zdravja, preventive in kurative sem nabirala 12 let v slovenskih termah, nato pa sem se odločila za samostojno pot v podjetju Semplus, kjer nudim svetovanja in izobraževanja ter meditacije. Ves čas sem raziskovala, brala, obiskovala tečaje in seminarje na temo krepitve zdravja in odnosov in moja pot je logično nadaljevanje dolgoletne želje, pomagati ljudem, ki si te pomoči želijo in so pripravljeni delati na sebi.

 
Sodelujem s podobno mislečimi v Angliji in na Irskem ter z njimi soustvarjam prispevek h mirnejšemu in prijetnejšemu svetu, predvsem pa skrbim za ozaveščanje ljudi o tem, kako lahko spremenijo svoje življenje na bolje. Kako naj premagajo največjo oviro na svoji poti, strah in kako naj si povrnejo svojo moč.

 Biti resnično močan pomeni, vprašati za pomoč, ko jo potrebuješ.

Sama sem to izkusila na svoji koži, ko sem pred  leti hudo zbolela. Po hudih bolečinah in bitkah sem se nekega dne odločila, da želim živeti bolje in kvalitetneje in bom naredila za to vse, kar bo potrebno. Pot je bila huda, polna padcev, naporna, počasna, a vredna vsakega koraka. Na tej poti so odšli ljudje, ki niso mogli razumeti, prišli novi, s katerimi se spletajo nove vezi.

 
Danes sem ponosna mamica dveh hčerk in ponosna ženska, ki želim naprej in poslušam srce ter vem, da smo vsi na naši poti zorenja in rasti. Da imamo veliko moč in voljo znotrja nas, ki nas lahko odpelje kamorkoli želimo, če le delujemo v tej smeri. To, da smo tukaj in zdaj je samo po sebi velik čudež in da smo lahko za vse, kar smo in kar imamo, globoko hvaležni. Zavedajmo se, da smo točno taki kot smo dobri, lepi, pametni in da si zaslužimo le najboljše! Bitke najhujše vrste so lahko odskočna deska za nekaj novega, lepega, dobrega.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Semplus, Izobraževanje in svetovanje, Suzana Štembergar s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...