Studio Tanti
masaža, kozmetične storitve, energijski program, meditacija

Studio Tanti, Nataša Lombar Peternel s.p.

Ulica Juleta Gabrovška 13
4000 Kranj

0 zahval     262 ogledov

Začetki segajo v leto 2002, ko sem kot kozmetični tehnik, zaposlena v salonu nabirala izkušnje o negah in masažah ter kaj kmalu nadgradila svoje znanje z vrsto tečajev različnih masažnih tehnik, kot so tuina masaža, antistresna masaža, refleksna masaža stopal, itd. Pridobljeno znanje o negi in masažnih tehnikah sem iz leta v leto nadgrajevala in ga uporabljam še danes.

Zagotovo ni naključje, da sem v letu 2006 stopila na samostojno pot in ustanovila podjetje Studio Tanti. Spogledovanje z višjimi svetovi, želja po nenehnem razvoju in intuicija so me vodile naprej za nečim novim, nenavadnim, v bolj poduhovljen svet, svet angelov in energije. Po šolanju in s pridobljenimi certifikati pri M. Novak, T. Melinc, C. Virtueu ter S. Marn sem svojo dejavnost v letu 2007 razširila še na angelsko terapijo, angelski riding in energijske esence.

V letu 2009 do 2012 sem se izobraževala pri Š. Peternel, kjer sem predvsem skozi osebni razvoj, okrepila znanje za intuicijo in pretok energije. Na podlagi intuitivnega delovanja in pretoka energije sem razvila današnje Energijske masaže Tanti.

V letu 2011-2012 sem se izobraževala pri B. Podlogar, kjer sem dobila znanje za slikanje ter tako svoj energijski pretok začela upodabljati skozi energijske slike.

V letu 2015 sem naredila 1. stopnjo Maya abdominal masaže pri priznani Vivian Menjivar.

V letu 2016 in 2017 se izobražujem pri Mojci Morya Malek in pridobivam znanje za zvočne masaže s himalajskimi pojočimi posodami.

Od julija 2017 se Studio Tanti nahaja na novi lokaciji- vabljeni v Kranj! :)

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Studio Tanti, Nataša Lombar Peternel s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...