Terapevtski atelje - Špela Verbnik
hipnoza in druge terapevtske tehnike

Terapevtski atelje, hipnoza in druge terapvetske tehnike

1000 Ljubljana

0 zahval     63 ogledov

Moje ime je Špela Verbnik. Trenutno zaključujem magistrski študij klinične psihologije na University of Bergamo, v Italiji.

Od nekdaj sem želela bolje razumeti sebe in druge ter svet v katerem živimo. Kmalu sem spoznala, da svet vidimo takšen, kakršni smo sami, da ga doživljamo skozi sebe, svoja znanja, prepričanja, vrednote in izkušnje. Spraševala sem se, kako ustvarjamo svojo lastno percepcijo sveta in če le ta res nastaja v naši podzavesti, kako lahko dostopamo in vplivamo na ta skrivnostni in najgloblji del nas.

Med iskanjem odgovorov na ta in mnoga druga vprašanja sem se srečala s hipnozo, ki kot priznana medicinska in terapevtska metoda, ponuja neskončne možnosti za raziskovanje človekove duševnosti. Leta 2017 sem pod okriljem Društva za medicinsko hipnozo Slovenije, ki predstavlja krovno organizacijo za strokovno izobraževanje na področju medicinske hipnoze v Sloveniji, prejela strokovni naziv Terapevtka medicinske hipnoze.

S pridobitvijo omenjenega naziva pa se je moja želja po raziskovanja različnih stanj zavesti in možnosti, ki jih le ta ponujajo, še stopnjevala. Od takrat sem svoje znanje hipnoze, samohipnoze in uporabe terapevtskih glasbil skozi različna izobraževanja, v Evropi in Ameriki, še poglobila in jih sedaj združujem pri svojem delu.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Terapevtski atelje, hipnoza in druge terapvetske tehnike

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...