Neskončne možnosti
tretmaji Access Consciousness

Neskončne možnosti

KUPSINCI 30
9000 Murska Sobota

BOJANA

031875467

bojana.sinic@gmail.com

0 zahval     74 ogledov

Telesnimi procesi, tehnike in orodja Access Consciousness opolnomočajo ljudi in pripomorejo k spremembi na različnih področjih njihovega življenja. Pomagajo ozavestiti, da imajo ljudje v življenju izbiro in lahko spremenijo karkoli, po čemer resnično sprašujejo. 

S procesi lako pride do sprememb na različnih področjih  življenja, povezanih s telesi, zdravljem, telesno težo, denarjem, nervozami, odvisnostmi, depresijami, stresom, spolnostjo, odnosi  in veliko več. Spremeni se odnos s telesom, odnosi z ljudmi, pogled na dogodke, prebudi se  kreativnost in jasnost. 

Pristop dela je oblikovan tako, da vsem omogoči več zavedanja. Zavedanje vkjučuje vse, brez obsojanja. Je voljnost in spodobnost biti popolnoma zavesten in prisoten na vseh področjih življenja. Access opolnomoča ljudi, da prepoznajo sebe kot neskončno bitje. 

DEJAVNOSTI:

Delavnice  in tretma Access Bars: Access Bars® so 32 točk na glavi, kjer se z nežnim dotikom točk  telo sprosti in pride v zelo kratkem času v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije. Vsaka točka na glavi predstavlja določeno področje v vašem življenju, kjer so se kadarkoli shranile vse misli, ideje, prepričanja, razmišljanja, čustva in odnose na tem področju in omejujejo, da bi kreirali življenje kot bi si želeli.V življenju se vsakodnevno polnimo s podatki, stališči, čustvi in sojenjem. Ločujemo stvari na prav in narobe, na dobro in slabo in si tako onemogočamo lahkotnost življenja. Z izvajanjem barsov postajamo prisotnejši v svojem življenjenju, ne delujemo več iz naloženih informacij in avtomatizma, ampak začnemo delovati iz prostora in se osvobodimo tega kar mislimo, da moramo živeti.  Preteklost se več ne projicira na pihodnost na enak način in tako se odpiramo nešteto možnostim.

Access Bars® so pomagali tisočim ljudjem spremeniti različna področja njihovega življenja, povezana z njihovimi telesi, zdravljem, telesno težo, denarjem, nervozami, odvisnostmi, depresijami, stresom, spolnostjo, odnosi  in veliko več. Spremeni se naš odnos s telesom, odnosi z ljudmi, pogled na dogodke okoli nas, prebudi se naša kreativnost in v življenju dobimo več jasnoti. 

Proces odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti. Osvobaja nas svega kar nas zavira in zadržuje v našem življenju in pripomore, da začnemo živeti svoje življenja v lahkotnosti.

Tretma MTVSS: odpravi vse spremembe v telesu, ki so nastale skozi čas, prostor, dimenzije in realnosti. Omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. Odstranjuje se vse kar je zakljenjeno v telo,  hkrati pa telesu omogoča, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi.

Tretma Energijski facelift: tremta nudi številne energijske frekvence za zdravljenje telesa in kože, brisanje sledi staranja in aktiviranje celičnega spomina. Je čudovit način, ki na popolnoma naraven način pomladi obraz in neguje celotno telo. V življenju prepogosto fokusiramo na cilje in pozabimo na pomembnost poti. Ob tem zaklepamo in utrujamo telo, kar se kaže kot izgorelost, pomanjkanje energije, globoka utrujenost. S procesom Access Facelift odklenemo svoje potenciale in telo pripeljemo v globok občutek sproščenoti. 

Tretma korekcija vida: izboljšuje vid in pomaga pri prenovitvi področja oči in okrog oči, kot so raznorazne poškodbe in učinki staranja. Telo s procesom spomnimo, da se lahko vseskozi spreminja, da ne rabi ohranjati obstoječega stanja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu.

Tretmaji pripomorejo, da se odpremo neskončnih možnosti naših teles, osvobodimo se od realnosti drugih ljudi, naučimo se kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Tretmaji trajajo 60 minut. 

Pošlji sporočilo | Neskončne možnosti

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | KUPSINCI 30, Murska Sobota

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...