Barbara Šiško

Naslednji korak je vaš korak

21. junij 2016    1692 ogledov

Veliko ljudi ima vprašanja za različne vidce, terapevte in zdravilce. In svoje odgovore navadno dobijo. In kaj se zgodi potem?

Ste opazili, da ko vam drugi povedo odgovor na vašo težavo, ga jemljete precej bolj resno, kot da bi zadevo rešili sami? Pa ste opazili tudi to, da vam povemo točno tisto, kar že veste, pa si tega ne upate priznati?

Ko se odločite spremeniti način življenja, je dobro, da se obdate z ljudmi, ki so z vami brutalno odkriti in ki vedo, kaj delajo. Da vas držijo na pravi poti in realnih tleh. Da imate ob sebi objektivno osebo, ki se z vami čustveno ne povezuje. Tako najlažje slišite tisto, kar morate. Včasih potrebujete nekoga, ki je po tej poti že hodil.

Kako sem življenje spremenila jaz? Najprej sem odstranila samo eno stvar iz svojega vsakdana. In potem sem začela zastavljati vprašanja: Zakaj sem to naredila? Je to dobro zame? Kaj sem počela narobe? ... in počasi so se začeli zlagati vsi moji odgovori.

Nato so se domine zložile same od sebe. Učinek metulja. Tako preprosto je. Samo ena majhna stvar. Samo en majhen korak.

Dobim ogromno vprašanj, kaj se bo zgodilo ali kaj spremeniti. In kaj naredite, ko dobite odgovor? Se podate v akcijo? Ali se raje skrijete v svoj mehurček in ostanete na varnem? Verjeli ali ne, vprašanje boste postavili vsaj še enkrat. Vse dokler ne boste naredili prvega koraka. Samo enega. Tako preprosto je. Poskusite.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...