Darko Pregelj

VEDNO BOLJ POŽENSTVENI MOŠKI ZBUJAJO POZORNOST

7. avgust 2019    45 ogledov

Veliko se piše in govori v ženskih krogih, da moški niso več to, kar so bili. Hkrati pa ne opazijo, da tudi same niso več to, kar so bile. Kot, da bi se vloge začele obračati. Ženske zasedajo moške položaje, hkrati pa tudi moški delajo ženska dela.

Kaj sploh je ženska ali moška vloga? Gdo to določa! Nekoč se je vedelo, moški je vojščak, ženska skrbi za otroke in gospodinjstvo. Spet, gdo je to določil! To je določala takratna zavest na kateri je bilo človeštvo takrat. Zdaj pa prihajajo drugi časi. To, kar se zdaj dogaja pa določa višja zavest. Trenutna zmešnjava za v prihodnosti, večje ravnovesje spolov. Moški funkcijonirajo bolj na ženski energiji. Vprašajte žensko, ki pozna geja. Takoj vam bo razložila, kako se z njim lahko pogovori o vseh ženskih tegobah in jo razume. To ne pomeni, da so vsi ti moški geji. Daleč od tega. Obratno pa ženske delujejo bolj z moško energijo. V starih vezah, gdo je sploh poznal resnično vlogo. Družina z otroci, ženska se vmešava v vlogo moškega pri vzgoji otrok. Moški pa obratno, kako je popustljiva do otrok. Ne poznata vlog eden drugega. Je pa večina človeštva še v neravnovesju s samim seboj, kaj pa šele z nasprotnim si spolom. 

Višja zavest je zelo inteligentna zadeva. Sestavljeni smo iz moške, ženske energije. Kako najhitreje celotno človeštvo na hiter način naučiti, kaj je vloga nekoga. Kot, da mu aktiviraš energijo nasprotnega spola, ki postane na nek način začasno dominantna. S tem znotraj sebe spoznaš, kaj je resnična vloga nasprotnega spola. Kajti otroci so zmedeni, ko poslušajo prepir svojih staršev. Uveljavlata vsak svoj prav, ki bazira na njihovi sprogramirani podzavesti in podzavesti njunih staršev. Ko to spoznaš, se naučiš na tak način. Se moška ali ženska energija spet dvigne in postane dominatna v pravi zasnovi. Takim, ki uspe pretrgati te zgrešene programe po prednikih na tak ali drugačen način. Tak par se dobi njuni energiji se privlačita, delujeta usklajeno. Ne prepirata se v nasprotujočo se vlogo vzgoje otrok in drugih zadev. To so družine nove generacije. 

Ta članek negdo se bo strinjal negdo ne. To je naš način širjenja informacij, ki je zelo star in počasen. Visoka zavest ne potrebuje člankov, spusti pulz, ki v trenutku obkroži svet. Senzibilni ga hitro prejmejo, drugi počasneje, kot ta članek. Vsi pa smo pod njegovim vplivom. Počasnejši se bojo več časa oklepali starih programov s tem več časa trpeli. iskali opravičila za še vztrajanje v zastarelih prepričanjih o družini. Dejstvo je da zakoni vedno bolj razpadajo, tudi zaradi karmičnih vzrokov. Ter vzroka neusklajenosti z novo postavitvijo, ki se dogaja. Za tako postavitev sta potrebna dva odgovorna odrasla človeka. Otroci pa potem pridejo sami. Kajti na Zemljo prihajajo razvitejše duše, ki se nočejo utelesiti v takih družinah. Te duše so že zbujene in ne potrebujejo kaotičnih razmer za prebujenje. To je tudi eden od razlogov vse večje neplodnosti, da se človeštvo zamisli nad lastnimi dejanji. 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...