Mila Aldo

Kdaj bodo ženske nehale ljubiti barabe? Ko bodo vzljubile sebe.

piše: Mila Aldo
6. november 2016    367 ogledov

Dan, ki ga krasi lepota jeseni in svežina rane pomladi, je rodil trenutke polne navdihov, hvaležnosti, pristne ljubezni in produktivnih akcij, katerih se bom spominjala še vrsto let, ki prihajajo. 

Danes sem se odločila zaključiti 16-letno zvezo. Ta zveza je bila polna bojev, dolgov, strahov, pomanjkanja, brezizhodnih situacij. To je bila sicer zveza z banko, a prepričana sem, da se strinjate z menoj, da je zelo podobna partnerskemu odnosu. V tem odnosu sva bila partnerja, jaz in banka. Kljub dolgoletnemu nezadovoljstvu me je bilo strah zamenjati banko. Vse druge banke so se mi zdele preveč nevarne, obetale so še več gorja, kot moja prejšnja. In raje sem gnila v stanju nezadovoljstva, kot se soočila, ustavila in prevzela odgovornost zase ter dobro počutje in zamenjala banko. Se vam je kaj podobnega že kdaj zgodilo? 

Moj odnos z banko je bil precej podoben tudi drugim (sedaj že preteklim) odnosom v mojem življenju.

Včasih predolgo vztrajam v prijateljstvih, v katerih že dolgo ni več istega žara, a jaz še kar brskam in prepričujem sebe, da je bil le slab dan, da nisem bila dovolj razpoložena za to srečanje, da bo naslednjič boljše... Nikoli več ne bo boljše, sploh pa ne, če ostajam v prijateljstvu iz strahu. Če se vam je že zgodilo, da ste vztrajali v nečem iz strahu, prosim poslušajte aktivacijo 1. notranje moči ljubezni, od Alexandre Pi Bachel, ki je meni konkretno pomagala, da sem preobrazila strah v ljubezen in ozavestila, zakaj se raje zapletam s strahom, kot z ljubeznijo. 

Podobno se mi je dogajalo v službenih odnosih. Kljub temu, da že dolgo ni bilo navdiha, entuziazma, sproščenosti in ustvarjalnosti, sem se velikokrat odločila še malo vztrajati. Verjela sem, da se lahko še česa naučim, da lahko še malo vztrajam, da lahko še malo lažem sebi in drugim, vsaj, dokler ne dobim nove službe. Nisem zaupala sebi in to mi je velikokrat prineslo dodatno trpljenje. Če ste tudi sami bili deležni neugodnih občutkov, zaradi nezaupanja sebi, si prosim takoj, ko preberete ta članek, pustite aktivacijo 6. notranje moči in z Alexandrino podporo, znanjem in izkušnjami, ki jih je integrirala v posnetku, spremenite vaše nezaupanje v zaupanje sebi. Zaupanje vase boste potrebovali za uspehe, ki čakajo na vas. 

Posebej pa se moj odnos z banko lahko primerja s partnerskim, intimnim odnosom. "Na srečo" sem bila ena tistih žensk, ki niso znale ceniti same sebe in sem se morala skozi težavne, agresivne in hladne odnose naučiti lekcij ter predvsem ozavestiti: Mila, imej se rada. Spoštuj se draga. Če drage dame tudi vi ne cenite sebe, oziroma bi se želele ceniti še malce bolj, ker veste, da si to zaslužite, si prosim pred spanjem nadenite slušalke in se sprostite ob posnetku aktivacije 7. notranje moči ljubezni, s katero boste lahkotneje preobrazile necenjenje v samocenjenje in s tem priklicale še bolj ljubeče, spoštljive in resnično zdrave odnose. 

Malce sem bila cinična, ko sem v prejšnjem odstavku zapisala: "na srečo". Sedaj je že na srečo, ker sem spregledala, kakšna kokoš sem bila. Kako sem bila včasih naivna, moj bog! Ampak, takšna sem bila. Takrat sem le tako zmogla. Če bi znala in zmogla bolje, bi sigurno bolj napredno ravnala. Nisem se zavedala lastne vrednosti, zato sem privlačila moške, ki so točno to dokazovali: "Nisi vredna.". 

Nisi vredna, da se odzovem nate. Nisi vredna, da sem iskren do tebe. Nisi vredna, da te spoštujem. Nisi vredna, da te iskreno ljubim. Nisi vredna, da bi te čutil kot kaj več, kot le luštno igračko, za katero sem 100% prepričan, da se bo odzvala name, ker v meni iščeš vse tisto, česar ne vidiš v sebi. Nisi vredna, da investiram svoj čas in energijo v druženje s teboj. Nisi vredna, da te občasno presenetim s cvetjem, ki simbolizira izražanje čustev. Nisi vredna, da se s teboj pogovarjam o tvojih čustvih, ker so mi nepomembna in bi se raje o čem bolj pametnem pogovarjal. Nisi vredna, da te spontano presenetim in odpeljem na izlet. Nisi vredna, da te pokličem. Nisi vredna, da ti odgovorim na tvoje sporočilo. Nisi vredna, da ti podarim sončnico, ki je predstavnica zvestobe. Nisi vredna, da ti podarim tulipan, ki pomeni plemenitost. Nisi vredna, da ti podarim lilijo, kot predstavnico brezmadežnosti in čistosti, takšne kot je tvoja duša in tvoje oči, ki bledo buljijo vame in upajo, da se bom kdaj ogrel zate. Ne, draga, nisi vredna.
Če se je kdorkoli, ki bere te besede, soočil z občutkom lastne nevrednosti, je vsekakor pravi čas, da začne ozaveščati lastno nevrednost, da bi lahko postavil nove, bolj zdrave temelje in začutil lastno vrednost, ki bo pripomogla k bolj kvalitetnemu življenju. Sama sem velikokrat poslušala kombinacijo posnetkov aktivacij 13. notranjih moči ljubezni, ker sem imela ogromno dela s seboj (pa še ga imam :)). Vsekakor sem danes boljša verzija sebe in sem naredila veliko pot, na katero sem zelo ponosna, saj sem vztrajala tudi, ko je bilo najtežje. Tako sem vesela, da dobivam potrditve o svojem napredku. Ponoči sem sanjala mojega bivšega prijatelja, v katerem so se pokazale hladne oči vseh bivših partnerjev in jaz sem stala tam pred njim in si rekla, Mila tega pa res ne potrebuješ.

Ne potrebuješ barabe, ki ne ve, kaj bi s seboj. Ne potrebuješ barabe, ki se ukvarja s sumljivimi posli. Ne potrebuješ barabe, ki leta s cveta na cvet in ima tisoče milijonov tako imenovanih prijateljic, v katerih išče svojo moškost, a zaman.
Moški najde svojo moškost v sebi. Prepozna jo in jo nato deli s svojo drugo polovico. Ne more je iskati v ženski, kajti potem v resnici ne išče ljubezenskega partnerstva, ampak moški del sebe. V tebi je dragi, najdi ga. Išče te. Prišepnili so mi, da se impotenca pojavi, ko moški izgubi sebe in potem želi od druge osebe, da pozdravi ta njegov ranjeni del. Šele, ko bo začutil samega sebe, se bo vrnila tudi moška moč in energija. In to boš dosegel z ljubeznijo do sebe, z upoštevanjem lastnih želja, s priznanji - o tistem, kar te najbolj bremeni. Odloži bremena, saj ti ne služijo več, kajne? Ljubi se.

Prav tako mora ženska najti žensko v sebi. Jo okrepiti, negovati, ljubiti. In šele nato lahko pritegne kaj drugega, kot le barabo. Ženska, ki sebe ljubi, ne bo delila svojega telesa, uma in duše z nekom, ki je ne spoštuje. Samo ženska, ki sama sebe ne spoštuje, lahko ljubi barabo, ki se do nje vede ignorantsko, nespoštljivo, agresivno in hladno. Samo ženska, ki želi sebe kaznovati, bo izbrala barabo. 

Samo sebe sem kaznovala večino svojega življenja in zato lahko kakšno rečem na to temo. Pred nekaj tedni sem ugotovila, da sebe kaznujem za kaznovanje. Kaznovala sem se z izbiro nepravih moških, ki so izkazovali zanikanje, nevrednost, nezaupanje, neiskrenost, strahove in nato sem se še kaznovala za vse te občutke, ker sem verjela, da njim delam krivico, ker se tako počutim in da se moram še malo kaznovati, da bom nekega dne mogoče dovolj. Dovolj- za en klic, eno butasto sporočilce, iskren nasmeh in če bi bila sreča res velika, kak pristen, topel objem. Samo-obtoževanje je občutek s hudo nizko vibracijo in če niste dovolj zavedni, vas lahko potegne v brezno in nejasnosti, ki vas samo onesrečujejo. Odločite se zase in spustite krivdo. Če bi le vedeli, kako lepo je življenje, ko se tudi nagradite in ne samo kaznujete. Poskusite. Poslušajte aktivacijo 2. notranje moči in odpustite sebi ter doživite svobodo, ki vam bo pomagala ustvariti vse tisto, kar si zares želite. 

Sicer pa bodite pozorni, da odpustite sebi, tudi zato, da ne bi tega iskali od drugih. Jaz sem od svojih bivših partnerjev dobila malček sočutja, a vendar je bila to nevarnost, kajti sočutje sem naivno zamenjala za ljubezen. Sočutje še ni ljubezen, je le del ljubezni. Je le njen revni nadomestek, ki pa nikoli ne bo potešil tiste luknjice, ki čaka na pravo ljubezen. Ta pa je sestavljena iz šopka različnih vrednot posameznika. In, ko so le te zadovoljene, se začuti ljubezen, prava, v vsej svoji veličini. 

Bodite pozorne drage dame, kaj spet kompenzirate. Ali ste našle moškega, ki vam kaže, kako cenite same sebe, ali vam vaš dragi izbranec kaže, da sebe še vedno nekje zanikate, ponižujete, zanemarjate. Mogoče se niste zanemarile fizično, mogoče le ne sledite svojim pravim sanjam. Mogoče ste kompenzirale življenjske cilje in jih podredile družbi, ki od vas pričakuje, da ste takšne in takšne... Mogoče pa ste zanemarile deklico v sebi, ki bi šla danes raje na sprehod v gozd, kot na prazne puhlice ob vinu na petkov večer. Ne vem, razmislite, kje vse se ne izražate svobodno. Ob tem vam bo prav gotovo pomagal posnetek aktivacije 9. notranje moči, ki je meni osebno pomagal očistiti mnoga omejujoča prepričanja, zaradi katerih sem delala tako, kot sem mislila, da želijo drugi in ne tako, kot bi si želela sama. 

Ko bolje spoznate sebe, ko priznate sebi kdo ste in kaj počnete s svojimi željami, ugotovite, da pravzaprav niti vaši partnerji in vsi tisti, ki so vas prizadeli, NISO barabe. Samo kažejo vam, kako ravnate s seboj. Ko boste dosegle spoštovanje v sebi, ko boste zbudile svojo notranjo moč, boste ozavestile, da ste jim samo hvaležne in da so bili res pravi partnerji za vas- da ste se spomnile na vse tisto, česar si ne želite, da bi lahko naredile novo pot in prostor za tiste želje, ki resnično rezonirajo z vami in vašo lastno vrednostjo. Sicer pretekli stavki nagovarjajo ženski spol, a nič ne bo narobe, če jih upoštevate predstavniki moškega spola- če seveda začutite. 

Dala sem vam kar nekaj popotnic in vas spodbujam, da se zazrete vase. Vzemite si čas in se vprašajte: zakaj si dovolim, da se mi dogaja vse hudo, ki se dogaja? Odkrijte, bodite iskrene do sebe in si priznajte, za kaj točno se še kaznujete. V kolikor same ne morete priti do ugotovitve, prosim pišite in z veseljem vam bom poskusila pomagati, ali vas usmeriti na osebo, ki bi bila pravšnja za podporo na vaši poti. 

Vir: https://aldomila.wordpress.com/2016/09/23/kdaj-bodo-zenske-nehale-ljubiti-barabe-ko-bodo-vzljubile-sebe/
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...