Angelski reading

Angelski reading

Sundari
0 komentarjev    413 ogledov
Prispevek:25,00
Izvaja:Sundari
Kontakt:041330422, sundarispirit@gmail.com (Urška Trampuš)
Kje:
NAROČI SE  
  Z naročilom dobiš 10 žarkov
KONTAKTIRAJ ponudnika  

Je ljubeče pismo duhovnih vodnikov in angelskih kart. V točki povezanosti z Zemljo in božanskim vodstvom ob izreku imena in priimka določene osebe dobim različna sporočila ljubezni in navodila.

Gre za pismo tvojih vodnikov, ki ti v tistem trenutku pomagajo, da rešiš določen problem ali stisko. Včasih je to povezano s preteklostjo, včasih je to jasen znak, da oseba potrebuje spremembo ali da se mora umakniti od določene situacije. Vsako sporočilo je zgolj pozitivne narave in pomoč v določeni situaciji. Reading vam lahko odgovori na vaše specifično vprašanje ali pa se nanaša na splošno situacijo v vašem življenju in na področja, kjer se vam obetajo spremembe.

Angelski reading ni vedeževanje, ampak zgolj ljubeča sporočila naših angelov, ki nas popeljejo na pot sreče in zadovoljstva. Vsi smo se sposobni povezati z njimi in sprejemati njihova ljubeča sporočila. Dokler pa se tega še niste naučili, vam angelski reading z veseljem pripravim sama.

Za angelski reading mi na e-mail urska@sundarispirit.com  pošljite tri vprašanja in v roku treh dni dobite e-pismo. Vprašanja so lahko katerekoli narave.

 

Naročilo na storitev | Angelski reading

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Sundari, Sora 51, MedvodeSundari

spiritualni wellness

Osebna rast, karmično in energijsko zdravljenje, readingi, delavnice naravnega zdravljenja, finančnega obilja, pravih korakov osebne rasti, pomlajevanja in še veliko več.Spletna stran:
http://www.sundarispirit....
Na zmenek z dušo preko akaških zapisov

Na zmenek z dušo preko akaških zapisov

4. november 2017, Medvode
S pravimi cilji do finančnega obilja

S pravimi cilji do finančnega obilja

5. november 2017, Medvode
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji