Astrološki reading: TVOJI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI

Prispevek:90 eur
Izvaja:Mandala 4 you by Marjanca Vergan
Kontakt:040 473 105, marjanca@astrosens.si (Marjanca Vergan)
Kje: Preko spleta

218 ogledov

Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI

Zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira.

Poleg osnovnega razumevanja vaše astrološke karte, na podlagi njenih simbolov ugotovimo kdo so vaši duhovni živalski vodniki. Kajti vsi imamo v sebi tudi svoj instinkt, nagon, oz. energijo, ki je sorodna kvaliteti določene divje živali.

Astrološki reading z duhovnimi živalskimi vodniki izberejo ljudje, ki si želijo z delom na sebi seči do globljega spoznavanja samega sebe in želijo razumeti svoje delovanje. Primeren je za vse, ki si želijo prepoznati svoje skrite potenciale in jih končno aktivirati. V posvetu dobijo informacijo o svojih duhovnih živalskih vodnikih.

To so duhovne energije, ki jih človek potrebuje za svojo pravo integracijo, za razvoj celovite osebnosti, ki mu je bila namenjena v tej inkarnaciji. Posvet vključuje duhovnega živalskega vodnika osebne poti, njegovega pomočnika in vodnika, ki predstavlja cilj v življenju osebe. Posvet zajema razlago vseh treh duhovnih vodnikov, rituale za vzpostavitev povezave z njihovimi energijami in sporočila, ki jih imajo duhovni živalski vodniki. Posvet posnamem in pošljem avdio zapis na vaš e- naslov.

 

90 minutni astrološki reading vključuje:

-          Izračun vodnika življenjske poti in njegovih 2. pomočnikov

-          Avdio zapis konzultacije

-          Avdio zapis  izvajanje ritualov za vse 3 vodnike

-          Astrološko karto – izris

Vaša investicija je 120 eur * akcijska ponudba = 90 eur*

Naročilo na reading:

Svoje rojstne podatke pošljite po kontaktnem obrazcu na spletni strani Astrosens – klik na gumb Naročilo – Naročilo na posvet. Na vaš e naslov vam bom poslala predračun. Po plačilu se dogovorimo za dan in uro posveta. Posvet poteka  osebno, v mojem poslovnem prostoru v Divači, lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Lahko pa vam pošljem avdio – zvočni posnetek.

 

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.

profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitivni coach

youtube Astrosens

FB astrosens

instagram

www.astrosens.si

 

PONUDNIK

Z veseljem vas bom z Mandalami na 1001 način razveseljevala in vam bila v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili SREČO, tako kot so Mandale to...

  |  astrosens.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...