Glas tvoje duše

Ponudnik: Duhovno vodstvo
289 ogledov

Osebno srečanje s tvojo dušo

Sem Mojco Gotlib in sem GLAS TVOJE DUŠE.  S spremembo načina življenja in dodatnim izobraževanjem sem prišla do te točke, da lahko slišim glas tvoje duše.

V Novem mestu imam prijeten prostor, kamor te vabim na osebno srečanje.

Najprej se pogovorim s tabo in TI prisluhnem. Potem te povabim na posebej zate pripravljeno udobno ležišče, kamor se namestiš, zapreš oči in se popolnoma prepustiš mojemu glasu, ki oba vodi v sprostitev.

V takem posebnem globokem sproščenem stanju, se povežem s tvojo dušo in začnem prenašati njena sporočila, ki so vedno tako ljubeča in polna usmeritev in napotkov zate. poleg tega tvoja duša poskrbi, da se v tvojem telesu sprožijo potrebni procesi čiščenja in zdravljenja na energijskem nivoju, kjer se skriva izvor bolezni in težav v življenju.

Hvala Mojca, hvala iz srca za toliko lepih energij in ljubezni, ki jo deliš z ljudmi in z vsakim posebej. Te energije resnično sežejo do srca. Hvala ti za vse misli in energije, ki me dvigujejo ko mi energija pade. Veliko sem se naučila in srečna sem da napredujem, da se imam raje in se večkrat postavim na prvo mesto.

 

Tončka

Si želiš slišati glas svoje duše in njenih sporočil in biti hkrati deležen izjemno zdravilnih energij?

Piši Mojci na njen mail mojca@duhovnoVodstvo.com  ali jo pokliči na telefon 031 359 922.

PONUDNIK

Duša in srce DUHOVNEGA VODSTVA je Mojca Gotlib. pozitivna ženska, ki verjame, da je vsak človek v svojem bistvu dober. Njen namen je, da s svojim znanjem in...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...