Individualne celostne terapije

Ponudnik: Pearl
217 ogledov

Terapija poteka tako, da najprej sprostimo telo s pomočjo masaže na udobni masažni mizi (imam znanje terapevtske, športne in švedske masaže, prijeme katerih individualno prilagodim vsakemu posamezniku), sledi pa psihološki pogovor oziroma svetovanje, prek katerega raziskujemo rešitve za vaše izzive, najsi bodo to na področju osebnih odnosov, financ, zdravja ali pa osebnih blokad (psihičnih ali fizičnih). Celotna terapija traja od 70-80 minut, po želji pa je možno le psihološko svetovanje oziroma pogovor (brez masaže), ki traja 50 minut. Seveda pa se lahko oglasite le na masaži.

Po izobrazbi sem magistrica biopsihologije z izkušnjami na področju psihoz, osebnostnih motenj in motenj hranjenja. Izobražujem se tudi na področju energijske medicine, ki nas opolnomoči, da sami najdemo ključ do svojega zdravja. Med individualnimi terapijami vam bom pokazala načine, s katerimi lahko sami osebnostno rastete in se razvijate. 

Če se soočate z navidez nepremagljivimi izzivi, sem vam na voljo, da skupaj presekamo ta gordijski vozel. Prisluhnila vam bom z dušo in srcem. Verjamem, da kjer je volja, tam je pot in da so izzivi pred nas postavljeni zato, da nas izboljšajo in iz njih izidemo močnejši, kot zmagovalci.

Darilo za prvih pet obiskovalcev: pesniška zbirka, ki je izšla izpod peresa Meti Brus in je bila nominirana za najboljšo pesniško zbirko, izdano v samozaložbi leta 2017.

Individualne terapije niso nadomestilo za pristope klasične medicine, lahko pa se z njimi odlično dopolnjujejo.

PONUDNIK

Z masažo se ukvarjam od leta 2013. Po izobrazbi sem magistrica biopsihologije. Nudim masažo, psihološko svetovanje in individualne terapije, kjer združujem delo na telesu, psihi in subtilnejših delih...

  |  www.meti.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...