Individualni pogovori - razbremenjen/-a v 2018

Ponudnik: Semplus
Prispevek:45 €
Izvaja:Semplus
Kontakt:031689972, info@semplus.si (Suzana Štembergar)
Kje:

0 komentarjev    855 ogledov

Vabljeni na individualno svetovanje in pogovor, da spustite še pred novim letom, kar vam ne služi več ali vas omejuje ter se morda vrtite v enih in istih občutkih in dogodkih. Naredite nekaj, da greste naprej v 2018 svobodno in lahkotneje ...

Čas med 25.11. in 20.1. je energetsko še posebno spodbuden in primeren za korake naprej; zgodi se zimski solsticij-21.12., leto se obrne 1.1.; energija  je v tem času polna čudežnih zgodovinskih dogodkov, spodbuja pa intenzivnost življenja in doživljanja sveta in kot taka zelo vpliva na naše premike naprej. 

Vabljeni na pogovor, svetovanje, intuitivni vpogled in branje kart... Lahko pa se iz pogovora razvije tudi več srečanj, v katerih resnično spremenite svoje dojemanje in doživljanje vsakdanjika, saj se lotimo popolne dušne preobrazbe preko izobraževanja s področja čustev, uma, telesa in duha...

Prijave na pogovor sprejemam na info@semplus.si

Velikokrat potrebujemo iskren in zaupen pogovor, svetovanje, da svoja bremena vidimo v drugačni luči in jih rešimo s pomočjo svetovalca... Na pogovorih obdelamo tematike, ki vas pestijo ali pa se lotimo kar Heal Your Life individualnega tečaja, za tiste, ki vas zanima poglobljeno delo na sebi in pri tem želite individualen pristop.

Kaj pravijo tečajniki individualnih tečajev?

‘Suzana, hvala, da si.’ Mojca

'Suzana, danes se dan še dobro začel ni, pa se mi je na tvojem srečanju zgodilo še toliko lepega. Nisem se zavedala, da sem obtičala v preteklosti v moževi smrti in da je to moje nedoživeto žalovanje negativno vplivalo na mojo sedanjost. Ti si to nemudoma začutila in mi dala konkretne napotk ein korake, da sem to rešila. Hvala.' Berni

‘Spremenila sem mišljenje in pogled na probleme in zahvaljujoč tebi sedaj živim drugače.’ Damjana

‘Razčistila sem s preteklostjo in pustila stvari za seboj; izboljšalo se mi je zdravje, vsakodnevne afirmacije pa uporabljam, da nadzorujem svoj dan.’ Barbara

‘Zdaj se lahko pogledam v ogledalo in si od srca rečem: Rada se imam. ‘ Nada

10 tedenski individualni tečaj

Tečaj 1 na 1 je zasnovan kot 10 tedenski tečaj (po potrebi tudi več, glede na vaše želje in zadeve, ki jih želite predelati), ki traja vsakič približno 60 minut. Zajema meditacije, vizualizacije, pogovore, različne vaje, afirmacije.

Preko tečaja predelamo najbolj pereča področja naših življenj: strah, odpuščanje, delo, uspeh, zdravje, kako postaviti meje, se znebiti krivde in ostalih čustev, ki nas ne podpirajo in izhajajo iz preteklih izkušenj. Za domov dobite veliko vaj in afirmacij za področje na katerem smo delali, in si preko tega tečaja lahko sestavite neke vrste priročnik, ki ga imate v prihodnosti vedno na voljo in ga še dopolnjujete.

Seveda delamo na za vas perečih tematikah zelo intenzivno, tudi nalog za doma je nekaj, tako da resnično skupaj preobrazimo vse, kar vas ovira v to, kar vas podpira.

Prijave in informacije: 031 689 972 ali info@semplus.si

Naročilo na storitev | Individualni pogovori - razbremenjen/-a v 2018

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Semplus, Sternenova cesta 13, Vrhnika


Semplus

osebna svetovanja, meditacije, delavnice, izobraževanja Heal Your Life

Osebna svetovanja za boljše življenje, meditacije za posameznike in podjetja, antristres programi, seminarji Heal Your Life po metodi Louise Hay, izobraževanja za osebno rast.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...