Psihološko svetovanje / psihoterapija

Ponudnik: Pearl
Prispevek:35€
Izvaja:Pearl
Kontakt:041 881 230, metybruskety@gmail.com, FB: Marjetica Meti Brus
Kje:

111 ogledov

Ali v življenju iščete nekaj več? Ali pa se spopadate z izzivi, pri katerih bi potrebovali strokovno pomoč? Potem je psihološko svetovanje oziroma psihoterapija pravi odgovor.

Med svetovanjem lahko sedite na udobnem fotelju ali pa ležite na profesionalni masažni mizi (kot vam je ljubše). Terapija oziroma pogovor traja 50 minut, namenjena pa je razreševanju različnih vrst osebnih izzivov; lahko so na področju medosenih odnosov, zdravja, financ, fizičnih in drugih psihičnih blokad.

Po izobrazbi sem magistrica biopsihologije z izkušnjami na področju psihoz, osebnostnih motenj in motenj hranjenja. Izobražujem se tudi na področju energijske medicine, ki nas opolnomoči, da sami najdemo ključ do svojega zdravja. Med individualnimi terapijami vam bom pokazala načine, s katerimi lahko sami osebnostno rastete in se razvijate.

Če se soočate z navidez nepremagljivimi izzivi, sem vam na voljo, da skupaj presekamo ta gordijski vozel. Prisluhnila vam bom z dušo in srcem. Verjamem, da kjer je volja, tam je pot in da so izzivi pred nas postavljeni zato, da nas izboljšajo in iz njih izidemo močnejši, kot zmagovalci.

Darilo za prvih pet obiskovalcev: pesniška zbirka, ki je izšla izpod peresa Meti Brus in je bila nominirana za najboljšo pesniško zbirko, izdano v samozaložbi leta 2017.

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...