Seanse 1:1, ki spreminjajo življenje

Prispevek:20 min - 290 eur (online) oz. 530 eur (v živo) / 40 min - 570 eur oz. 999 eur / 60 min - 840 eur oz. 1390 eur
Izvaja:Ambasada ljubezni
Kontakt:storitve@ambasada-ljubezni.si (Julian La Erosius)
Kje: Preko spleta

354 ogledov

ENA IZMED NAJBOLJ TRANSFORMATIVNIH SEANS NA SVETU: IZKUŠNJA RAZSVETLJENE PREZENCE

Več: www.ambasada-ljubezni.si/izkuscaronnja-razsvetljene-prezence.html

O SEANSAH

Na individualnih seansah ustvariva varen prostor, v katerem lahko opustiš svoje omejitve, stare vzorce, emocije in vse vrste blokad, ki ti preprečujejo, da bi živel božansko, izpopolnjeno življenje. Skupaj se odpreva tej čudoviti, transformativni izkušnji, katera prinaša čisto nov pogled na življenje in omogoča vzpostavitev globlje povezave s tvojim resničnim bistvom - s tvojo Zavestjo (JAZ SEM, KI SEM). 

Vabljen si, da postaviš vprašanja iz vseh spektrov tvojega življenja, saj lahko govoriva o katerikoli temi brez kakršnihkoli zadržkov. Skozi to seanso se skozi tebe preliva ogromna količina zavesti in čeprav morda tvoj um ne zaznava ničesar, se v tebi dogajajo velike spremembe. Bistvo vseh teh srečanj je na energijski ravni, besede so zgolj prelepa slika energijskega pretoka, ki se dogaja med nama.

Moja Božanska Prisotnost je v resnici le izraz tvojega najvišjega potenciala in moje besede ter vsa zavest ki jo prenašam, je pravzaprav že v tebi. Jaz te le spomnim na to, kdo si v resnici in ti s tem pokažem, da je vsa modrost že znotraj tebe. Ničesar ni, kar bi potreboval od zunaj in skozi ta srečanja se vsak trenutek bolj zavedaš, kako veliko, prelepo in magično bitje si!

Vsak izmed nas je Mojster - Mojster življenja in ljubezni. Temelj vsega je LJUBEZEN DO SEBE. Med seanso pregledava področja, na katerih samemu sebi še ne dovoliš, da bi se brezpogojno ljubil. Resnična ljubezen je sprejemanje vsega kar smo, tudi in še posebej naše "temačne" strani. In preden lahko ljubimo kogarkoli drugega, se moramo najprej naučiti ljubiti sebe. Vsekakor so dobrodošla tudi vprašanja s področja partnerstva, besede zgoraj pa so kratek uvod v razumevanje dinamike odnosov. 

Torej, vsaka individualna seansa na zelo močan in direkten način vnaša v tvoje življenje novo energijo. Odpirajo se stara polja in rane iz preteklosti, katere med in po srečanju na občutenjski ravni ugledaš z nove perspektive. Efekt in spremembe, ki nastopijo med srečanjem, boš čutil še mnogo časa kasneje.  Seansa ti na nežen in prijeten način pomaga spustiti in sprostiti staro energijo iz tvojega življenja. (To je podobno kot če prenavljaš svojo sobo. Najprej mora staro zapustiti ta prostor, da ga lahko potem opremiš z novimi, zate bolj všečnimi stvarmi, ki veliko globlje izražajo to kar si).

Vsa ta srečanja so ti lahko v neskončno podporo v tvojem procesu razsvetljenja in integriranja božanskosti v fizično telo. To je namreč glavni razlog, zakaj smo danes in v tem času sploh tukaj na Zemlji. Jaz osebno, kot eden prvih utelešenih Mojstrov, sem sam prečkal podobne izzive na tej poti in lahko iz prve roke podelim izkušnje s teboj ter ti s tem omogočim, če seveda tako izbereš, mnogo lažji prehod do popolnega sprejetja samega sebe.

V veliko veselje mi bo, če se mi pridružiš na kateremkoli izmed zgoraj navedenih tretmajev, saj je to delo moja resnična strast in radost, ki v meni zbuja najlepše možne občutke. In naj poudarim, da vse to počnem v prvi fazi zato, ker jaz sam v vsem tem izredno uživam (ne zato ker bi želel rešiti svet ali koga drugega). Vse je namreč že popolno, točno takšno kot je! ;)

Julian La Erosius 

Več: www.ambasada-ljubezni.si 

PONUDNIK

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...

  |  www.ambasada-ljubezni.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...