Tarot Nove Zavesti - Seanse 1:1

Prispevek:90 eur / seanso
Izvaja:Ambasada ljubezni
Kontakt:ambasada.ljubezni@gmail.com (Julian La Erosius)
Kje:

0 komentarjev    1179 ogledov

TAROT NOVE ZAVESTI IZJEMNO GLOBOK VPOGLED V SVOJO DUŠO 

http://tarotnovezavesti.weebly.com/https://www.facebook.com/TarotNoveZavesti/ (December 10 % popusta)

Tarot Nove Zavesti nudi izjemen uvid v globino Zavesti, duše in predstavlja nazorno sliko stanja v katerem se trenutno nahajamo. Obravnava bitje kot celoto, od njegovega spiritualnega položaja in zavedanja, emocionalnega, mentalnega in fizičnega. Ponuja uvid v potenciale, ki so marsikomu zaradi 'pozabljene' zavesti neznani. V seansi izvajam postavitev Keltski križ in jo interpretiram na povsem svež, novo-energijski način, v katerem se vidi skozi vse iluzije in vedno zasije nova svetloba, svoboda.

Vsaka seansa je zelo transformativna in prinaša v naše življenje potencialno različne spremembe, ki nas peljejo globlje vase, v svojo resnico, dušo, Zavest. Je pogled vase skozi mnogo-dimenzionalne oči in oseba, ki se seanse udeleži, lahko ugleda sebe s popolnoma nove, osvobajajoče perspektive. Vsaka karta predstavlja občutek oz potencial, s katerim se skozi vpogled 'soočimo' in se osvobodimo. Je kreacija, ki kaže pot onkraj iluzij in odpira neskončno zavedanje in lepoto.

Sam, kot Mojster Nove Zavesti, ustvarim skupaj s tabo, varen energijski prostor, v katerem se lahko odpreš vsemu kar si, in si s tem dovoliš stopiti izven ujetosti, čustev, navezav. Vsekakor boš storil vsaj enega izmed velikih korakov v tej smeri, odvisno je seveda od tebe in tvoje izbire. Koliko 'starega' si pripravljen spustiti in s tem povabiti nove ljudi, situacije, službe, partnerje, ustvarjalnosti  v svoje življenje. Vsekakor se na tem srečanju globoko povežeš z ljubeznijo do sebe ter sprejemanjem sebe in okolice. Vstopiš v polje svobode, kjer je mogoče vse. Ni limitov, ni meja, ni zunanje sile. Si le ti, ki si lahko skreira vse kar izbere, v najlepšem možnem smislu in scenariju. So le tvoje sanje, strasti in veselja.

Z veseljem ti bom na razpolago v vstopu v svojo SVOBODO POLNO ISKRIVEGA VESELJA.

Na kratko lahko zapišemo: Osvoboditev od starih vzorcev, uma, delovanja in vstop v čarobno energijo Nove Zavesti.

Lepo vabljeni na seanso.

Jaz sem ki sem

Julian

P.S. Do neke ravni je srečanje interaktivno in skupaj s stranko raziskujeva potenciale in situacije, saj se tako tudi sama oseba veliko globlje zave in poveže s celotno sliko njenega stanja. Med seanso zato sprašujem tudi vprašanja, glede določenih delov življenja obravnavane osebe.

 

Seansa v osnovi traja okoli 30-35 min, odvisno od posamezne situacije in primera. Cena je 90 eur. Seansa poteka prek Skypa, lahko seveda dobite tudi posnetek. Ob doplačilu 40 eur je možno tudi srečanje v živo (skupaj 130 eur).

Naročilo na storitev | Tarot Nove Zavesti - Seanse 1:1

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Ambasada ljubezni, Trnovski pristan, Ljubljana


Ambasada ljubezni

novo-energijska spiritualna akademija

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga odkriti največji potencial ; zaživeti zavestno/ljubeče življenjeSpletna stran:
http://www.ambasada-ljube...
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...