Tečaj Ozdravi svoje življenje po metodi Louise Hay

Ponudnik: Semplus
Prispevek:45 €
Izvaja:Semplus
Kontakt:031689972, info@semplus.si (Suzana Štembergar)
Kje:

0 komentarjev    658 ogledov

Tečaj Ozdravi svoje življenje je leta razvijala in izvajala Louise Hay, dopolnjeval pa se je še z različnimi psihološkimi znanji. Kaj vam ponuja?

Individualno srečanje, predvidoma 80 do 90 minut, ki bo spremenilo vaša življenja na bolje. Razrešil negativna občutja in vas navdal z notranjo močjo in vero vase ter z zaupanjem v življenje samo. Dobite tudi veliko materialov in orodja, da izvajate meditacije, vaje in afirmacije tudi doma. 

Dotaknili se bomo kariere, zdravja, odnosov, financ, partnerstva, straha, odpuščanja, jeze,ljubezni do sebe in drugih, bolečine in še marsičesa. Tečaj prilagodim vašim željam, saj je cilj osebno napredovanje in srečnejše življenje. Več delamo na področjih, ki so pomembna za vas in se za srečanja dogovarjamo individualno, s prilagojenim urnikom za vas. 

Druženja bodo potekala v prijetnem okolju, skupaj bomo delali različne vaje, meditirali, vizualizirali, se pogovarjali. Individualni tečaj je resnična priložnost za darilo sebi in svoji duši. Za osebno rast in razvoj. Kar je šport za telo, je delo na sebi za dušo (in telo).

Cena je 45 € za srečanje. 

Več informacij: info@semplus.si

031 689 972

 

Naročilo na storitev | Tečaj Ozdravi svoje življenje po metodi Louise Hay

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Semplus, Sternenova cesta 13, Vrhnika


Semplus

osebna svetovanja, meditacije, delavnice, izobraževanja Heal Your Life

Osebna svetovanja za boljše življenje, meditacije za posameznike in podjetja, antristres programi, seminarji Heal Your Life po metodi Louise Hay, izobraževanja za osebno rast.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...