Young in Free za empatične, intuitivne in "drugačne" otroke

Ponudnik: Serepenthine
36 ogledov

Za empatične, intuitivne in ” drugačne” otroke
Program Young & Free je namenjen otrokom in mladostnikom, ki so visoko senzitivni, občutljivi, empatični, preprosto drugačni od večine otrok. V tem svetu se težje znajdejo, ker so bolj dovzetni za energije drugih ljudi in zunanjega sveta, ne počutijo se dobro med vrstniki in v šoli, so radi sami, zanimajo jih drugačne stvari, velikokrat kljub mladosti delujejo kot odrasli. So preprosto “stare duše”. Njihovi starši so velikokrat v skrbeh za njih, ker velikokrat postanejo brezvoljni, utrujeni, trmasti, se ne želijo družiti z vrstniki, se izogibajo stiku z zunanjim svetom, postanejo odvisni od hrane ali drugih substanc, se zatekajo v svoj svet, ne morejo spati in velikokrat vidijo in čutijo stvari, ki so staršem nevidne in nerazumljive.

Vsebuje edinstveni individualni  program za otroke in najstnike vseh starosti, ki traja od šest mesecev pa do enega leta. Tekom programa se z  kombinacijo različnih pristopov in mojih osebnih izkušenj, saj sem bila sama intuitiven, empatičen in “drugačen” otrok, poleg tega pa sem tudi mama dveh ” drugačnih” najstnic, vzpostavi umirjen in sočuten odnos z vašim otrokom, otrok se počuti razumljen in enakovreden, ker spozna, da ni samo on “drugačen” od drugih. Tako se lahko lažje odpre, prične verjeti vase, odkrije kakšni so njegovi potenciali v življenju in jih lažje uresničuje. Poveča se njegova samozavest, izboljša se  njegov odnos do sebe in do drugih, učni uspeh, prav tako pa se izboljša tudi fizično zdravje. Za otroke do 18. leta je obvezno dovoljenje staršev.

Priporočam vsaj eno srečanje mesečno, program vsebuje enourna srečanja po dogovoru, svetovanje staršem in naloge, ki jih otrok opravi doma. Za hitrejši rezultat je na voljo tudi mesečni paket Young & Free.

Program se izvaja v Ormožu, Mariboru in po vnaprej razpisanih terminih v Ljubljani.

PONUDNIK

Serepenthine je wellness za telo, dušo in osebnostno rast, kjer se lahko prepustite razvajati v štirih programih: "Healing"&Balance, Spirit&Soul, Young&Free in Angels Touch. V dodatni ponudbi sta na...

  |  serepenthine.eu/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...