Tjaša Dorelay, medij za sporočila iz duhovnega sveta

Kanalizirano sporočilo Angelov za Slovenijo: Odpuščanje vodi napredek

4. februar 2014    362 ogledov

Dragi prijatelji, vidimo vaš potencial za napredek in spodbujamo vas, da se zaveste, da bo ta napredek v kolektivnem smislu in na individualnem nivoju mogoč le tedaj, ko boste odpustili vsem ljudem, ki so vas ranili.

Šele tedaj, ko si pripravljen v svojem srcu odpustiti za preteklo dejanje, lahko prejmeš moč za napredovanje v svojem življenju. Zato vas spodbujamo, da ta mesec namenite temu, da vsak zase stopi v proces odpuščanja. Da boste to lažje storili, vam predamo nalogo, ki vas bo v tem procesu podprla in jasnost, kaj odpuščanje sploh pomeni.

 

KAJ JE ODPUŠČANJE?

Veliko je nejasnosti okoli besede »odpuščanje«, zato vam želimo pojasniti pomen besede. Ko te nekaj v življenju rani, ko ti je nekaj odvzeto, ko neka situacija ali oseba tako vpliva nate, da je prekinjena izmenjava čiste ljubezni, se vzspostavi stanje »ne-ljubezni«, stanje »energetske ne-povezanosti v dobroti«, stanje »sovraštva, zamere, krivde«, oziroma katero koli stanje, ki temelji na nizkih čustvih. Tedaj se ne moreš čutiti blizu tej osebi ali situaciji, saj je bila prekinjena ljubezen, ki vaju je prej povezovala. Lahko izbereš pot, da vztrajaš v tej nepovezanosti in nadaljuješ svoje življenje ločeno od te situacije ali osebe. A četudi to storiš, vedi, da boš še vedno čutil primankljaj ljubezni (ki je bila prekinjena). Lahko se pretvarjaš in nekaj časa »živiš dalje, kot da se nič ni zgodilo« ter ignoriraš stanje, vendar pa dolgo tako ne moreš živeti, saj se sam ne moreš premakniti dalje v svojem življenju, če ti manjka ta delček ljubezni. Torej je resnično edina pot, ki je mogoča zate ta, da odpustiš.

Tedaj, ko odpustiš, ti sebi vrneš nazaj ljubezen, ki je bila prej prekinjena. Odpuščanje v resnici ne temelji na tem, da ti drugega osvobodiš ali karkoli storiš drugemu. Sploh ne! Odpuščanje pomeni, da si pripravljen sebi vrniti ljubezen, ki si si jo tedaj odvzel. In tedaj, ko vrneš sebi ljubezen, se napeta situacija pomiri in tedaj lahko ti greš dalje in si omogočiš napredovanje v svojem življenju. Ko ti odpustiš, ne pomeni, da vplivaš na to, da druga oseba odpusti sebi ali tebi, pomeni pa, da ti »pospraviš pred svojim pragom in sebi omogočiš čisto življenje«. Odpuščanje torej pomeni, da sebi vrneš ljubezen, ki si si jo vzel, ko si vstopil v nizka čustva, nizke misli in posledično ustvaril nizke okoliščine v svojem življenju in v odnosih z ljudmi. Zato vedi, vedno, ko odpuščaš, odpuščaš sebi. Tudi tedaj, ko odpustiš drugemu, pravzaprav odpuščaš sebi. To je individualen proces, ki tebi vrne nazaj tvojo ljubezen.
 

NALOGA: ODPUSTI!

Zato premisli, na koga se jeziš, komu nisi pripravljen odpustiti za neko dejanje, ki se je zgodilo in vprašaj se, ali bi lahko ta mesec storil korak naprej v tej situaciji in sebi vrnil ljubezen, ki si si jo tedaj odvzel. Vodimo te v nalogo, ki ti bo pri tem pomagala.

1. Najprej spoznaj, za katero situacijo si želiš odpustiti in to situacijo napiši na list papirja. Bodi močen in opiši vse, kar se spomniš. Ne dovoli si, da analiziraš ali čustveno vstopaš v to situacijo ali se obremenjuješ glede zapisanega. Samo napiši zgodbo, kaj se je zgodilo in kakšne so posledice te izkušnje.

2. Nato list prepogni in ga postavi pod večjo belo ali rožnato svečo. Tvoja naloga je, da vsak dan to svečko prižgeš z namenom, da pošlješ odpuščanje v to situacijo, torej pošlješ ljubezen nazaj k sebi.

3. In vsak dan nekaj časa sedi ob tej sveči, se umiri in daj dlan na svoje srce, medtem ko poveš v mislih ali bolje, na glas: »Odpuščam si za to izkušnjo in si vračam vso ljubezen. Sprejemam se. Rad se imam.«

To vajo izvajaj toliko časa, da ti bo popolnoma prijetno izreči vse besede, da boš čutil, da teče preko tebe energija ljubezni in sprejemanja. Tedaj list zažgi z ognjem iste sveče. Takrat se bo energetska vez s to situacijo tudi dokončno očistila.

Pomni: vedno odpuščaš sebi, da si si odvzel ljubezen. In v tej vaji sebi vračaš vso ljubezen. Šele tedaj, ko boš začutil ljubezen do sebe, ko boš pomislil na to situacijo, boš vedel, da si si odpustil za odvzeto ljubezen in da si si vrnil vso ljubezen nazaj. To nalogo lahko izvajaš vedno, ko občutiš, da si v neodpuščanju.

 

POSTANI ZAVEDEN

Prav tako je pomembno, da postaneš v življenju bolj zaveden in manj pogosto vstopaš v takšne situacije, kjer si odvzameš ljubezen in oblikuješ ne-odpuščanje. Kako to storiš? Manj predvidevaj, več sprašuj, bolj jasno se izražaj in iskreno živi.

Vsi vi, dragi prijatelji, ste sposobni sebi vrniti ljubezen, tako da odpustite, in spodbujamo vas, da to v tem mesecu storite. Odpuščanje vas vrne v ljubezen, ljubezen podpre vaš razvoj in napredek v življenju na individualnem nivoju in kolektivno.

Z ljubeznijo zate, ki bereš to pismo!

ANGELI

 

Sporočilo Angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, Angelski dotik.

Za več kanaliziranih sporočil ZA SLOVENIJO obišči to povezavo!

Vir: www.angelski-dotik.si
Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Teme:
Nalagam...