Vi┼íja Vibracija, delavnice, oddaja prostorov, trgovina, duhovna potovanja, zalo┼żba

Indigo fenomen: Matias de Stefano

5. april 2014    227 ogledov

Mat├şas de Stefano je 26-letnik, katerega poznajo mnogi, ki so raziskovali t.i.┬á ÔÇťindigo fenomenÔÇŁ- pojav, ki ka┼że na novo razumevanje realnosti, katerega si deli na tiso─Źe otrok, mladostnikov in odraslih.┬á

Matias je bil rojen avgusta 1987, v argentinskem mestu Venado Tuerto.

Od svoje rane mladosti je imel dar spominjanja dogodkov in realnosti, ki so se zgodile veliko preden se je rodil. Zaradi tega so se, v njegovih najstni┼íkih letih, zanj za─Źeli zanimati ┼ítevilni ljudje, ki so iskali odgovore iz podro─Źja duhovnosti in zgodovine in so se nana┼íali na evolucijo ─Źlove┼ítva in vesolja.

 

Matias je kot najstnik ┼íel skozi ve─Ź stopenj spominjanja in prejemanja sporo─Źil iz razli─Źnh sfer, ┼íe posebej iz t.i. Planetarne oz. Kolektivne Zavesti.Tako je prejel ┼ítevilne informacije, ki zaobjemajo vse na┼íe koncepte realnosti.

Med letoma 2006 in 2008 je bil vpisan v dodiplomski ┼ítudij pedago┼íke psihologije na Narodni Univerzi Rio Cuarto (Argentina), a ┼ítudija ni dokon─Źal. Leta 2009 so mu predlagali, naj za─Źne predavati in voditi delavnice ter sodelovati na konferencah, ki se nana┼íajo na nove paradigme vzgoje in izobra┼żevanja. Takrat je tudi prvi─Ź spregovoril za javnost.

Septembra istega leta, je predstavil delavnico, ki se imenuje ATER TUMTI: Nebesa na Zemlji, namen katere je pomagati ljudem, da bi spet povezali pretrgane niti zgodovine, se spomnili kak┼íen je izvor in namen ─Źlove┼ítva ter naredili nove korake, preko ozave┼í─Źanja na┼íe zgodovine. Vse to znanje je Matias nosil v sebi, v svojih lastnih spominih iz preteklosti.

Do leta 2011 si je posnetke njegovih delavnic in predavanj preko spleta ogledalo na tiso─Źe ljudi. Tako je je njegovo sporo─Źilo o Nevtralnosti doseglo veliko dr┼żav v Evropi, Avstraliji in vseh treh Amerikah. Proti koncu leta je organiziral Sre─Źanje za Kozmi─Źni Spomin, na dan portala 11:11:11 (11. novembra 2011) v mestu Capilla del Monte, v Argentini. Sre─Źanja se je udele┼żilo ve─Ź kot 6.000 ljudi iz 23 dr┼żav.

V za─Źetku leta 2012 je za─Źasno prenehal z delavnicami, da bi se popolnoma posvetil nalogi, katera je morala biti dokon─Źana v zadnjem letu 26.000-letnega galakti─Źnega cikla: odpreti vrata zavesti pred za─Źetkom Nove Dobe,┬á 21. decembra 2012.

V letu 2012 je obiskal 40 dr┼żav na vseh 7 kontinentih in potoval po poti Vitalne Energije in Zgodovine ─îlove┼ítva. Vsakodnevno je prek radia in bloga objavljal svoje lastne izku┼ínje, do┼żivetja, ugotovitve ter sporo─Źila in dejavnosti za tiso─Źe ljudi, ki so spremljali njegovo potovanje na daljavo. Prek meditacij so ves ─Źas bili povezani v eno samo celoto. To gibanje je poimenoval HARWITUM: Pot od Severa proti Jugu.

Njegovo delo je poskus zrcaljenja celotnega univerzalnega znanja in modrosti na Zemlji, preko dru┼żbenih sistemov zavesti. S tem bi se razvoj ─Źlove┼ítva dokon─Źno uglasil s kozmi─Źno in planetrano evolucijo.

Tako je od leta 2013 naprej, skupaj z njegovo na novo ustanovljeno fundacijo Arsayian, njegov cilj, da bi ┼íe naprej ┼íiril ta sporo─Źila ÔÇô tako na javnih kot zasebnih lokacijah, da bi vsi lahko postopoma ozavestili na┼ío realnost in jo tako za─Źeli spreminjati.


Matias bo imel predavanje tudi pri nas, v Ljubljani - 15. julija 2014 od 17h do 21h. Lokacijo ┼íe sporo─Źimo.

Vir: www.harwitum.org
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...