Tjaša Dorelay, medij za sporočila iz duhovnega sveta

Vilinsko sporočilo za maj

4. maj 2014    81 ogledov

Kanalizirano Vilinsko sporočilo za mesec maj

Drage prijateljice, dragi prijatelji!

Mi, Vile, vas bomo spremljale ves čas tega meseca. To je mesec, v katerem se vam še bolj približamo in vam pomagamo, da se v svojih življenjskih zgodbah sprostite in postanete bolj svobodni.

V tem maju se bomo predvsem ukvarjale s tistimi, ki želite razviti svojo dušno pot. Navdihovale vas bomo v sanjah in vam prinašale svežega navdiha v sporočilih pesmi.

Redno poslušajte glasbo v tem mesecu in redno opazujte svoje sanje. To storite tako, da se pred vsakim spanjem, pogovorite s svojo dušo in jo prosite, da si zapomni (v mislih ali v občutkih, v slikah, v zvokih) sanje. Ko pa se ob jutru zbudite, se vsakič znova vprašajte: "Kam so me sanje popeljale? Kakšen navdih je danes zame tukaj?" Nato opazujte svoje telo, misli, občutke, spomine in samo dovoljujte, da se vam počasi vrne zavedanje sporočil, ki jih bomo mi, Vile, vdihnile v vašo energijo tekom noči. Nekateri boste počasi prebujali ta potencial spoznavanja sporočil preko sanj, zato bodite strpni in nežni do sebe. Tudi to je lekcija, ki vas jo učimo mi, Vile. Nežnost do sebe in strpnost.

Prav tako vas povabimo, da ste v tem mesecu maju veliko na svežem zraku, v naravi, v stiku z našim in vašim domom v naravi.... 

  • Redno zahajajte v gozdove in objemajte drevesa.
  • Redno zahajajte v bližino vodnih izvirov in posedite na skali, začutite moč navdiha izvorne energije.
  • Redno zahajate na travnike in duhajte cvetlice.
  • Bodite sproščeni in lahkotni. Na vidno mesto si napišite: »Danes sem sproščen/a in moje življenje je lahkotno.« Večkrat tekom dneva si preberite to misel in se spomnite, da je to resnica. Imate vso svobodo, ki jo želite. Le dovolite si jo izraziti. Bolj kot boste zavedni, da je sproščenost vaša izbira ne nekaj, kar pride ali pa ne pride, večja bo lahkotnost v vašem življenju.
  • Zavestno dihajte, vdih skozi nos in izdih skozi usta.
  • Večkrat se gibajte v bokih in premikajte svoje trebuščke, saj to prebuja vašo sproščenost in lahkotnost.
  • Več sodelujte z glasbo in najdite v njej svoj ritem gibanja.

Preprosto ŽIVITE! Želimo, da ne bivate, temveč živite! Življenje vam je dano, da ga okusite, zato ga dajte.

  • Poskušajte novo in presegajte same sebe.
  • Veliko je mogoče za vas, tedaj ko se sprostite, povabite smeh v svoje življenje in si namenite mir. S tem se nanašamo na to, da sami sebi dajte mir, ne kritizirajte se ves čas, ne iščite napak in nepravilnosti, ne obsojajte, ne bodite negativno osredotočeni.... Dajte si mir in se prepustite v svoje življenje!

Mesec maj vas bo dvignil, resnično vas bo dvignil in vas ponesel naprej v novo izkušnjo, samo tako, da boste podpirali svojo sproščenost in sprejemanje sebe.

Prosimo vas, sodelujte z nami, v mislih, namenu, želji in pomagale vam bomo s svojo lahkotno energijo, da vas podpremo v sproščenosti in igrivost vnesemo v vaš svet.

Ljubki ste, rade vas imamo!

Vaše prijateljice,

Vile

Vir: www.angelski-dotik.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...