Tjaša Dorelay

Ko poskrbim zase z ljubeznijo, me življenje nagradi

20. oktober 2014    5803 ogledov

Spoznala sem, da je pomemben vidik mojega življenja skrb zase, za moje telo in mojo dušo. Ko ne skrbim zase, se mi na vseh ravneh življenja začnejo situacije zapletati in izgubim moč za manifestacijo želenega. Čutim, kako se vse ustavlja, in postajam nestrpna, ko moje želje ne potekajo v smer, ki si jo želim.

 In ker sem pred časom spet zapadla v ta proces hitrega delovanja in pozabljanja nase in mi je življenje začelo pošiljati sporočila, naj se vrnem nazaj k sebi, sem se odločila, da angele vprašam o tem, kako lahko skrbim zase vsak dan, da ohranjam stik s seboj, da sem povezana z močjo svoje duše in živim tako, kot si želim. Saj sem iz izkušenj že vedela, da ko poskrbim zase, me življenje lepo nagradi, in seveda sem si spet želela biti v tem dobrem stanju, ko se življenje pozitivno odziva name in na moje namere in želje. :)

 Angeli so mi predali nekaj zelo jasnih usmeritev, ki sem jih začela aktivno izvajati vsak dan, in že čutim, kako se vračam nazaj v svojo moč, ter že vidim, kako me življenje začenja nagrajevati z lepimi izkušnjami.

Danes s teboj delim nekaj usmeritev, kako lahko poskrbiš zase, ki so jih meni predali angeli.

Angeli so mi svetovali, da naj tako poskrbim zase ...

  • Vse, kar počneš, počni v miru, ne v napetosti (saj vse, kar ustvariš iz napetosti, razpade, kar ustvariš v miru, raste).
  • Začni hoditi prej spat (tvoje telo potrebuje počitek, tvoja duša se ponoči napolni s svežo energijo, kar posledično pomeni več navdiha čez dan).
  • Vsak dan se gibaj/telovadi do tolikšne mere, da se prepotiš (saj s tem telo sprosti odvečno energijo in se pretok čiste energije skozi telo poveča).
  • Popij vsaj dva litra vode na dan (ko je dovolj vode v telesu, je pretok informacij in energije skozi telo večji, kar pomeni boljše počutje in več ustvarjalnosti).
  • Zapisuj, za kaj si hvaležna (ko prepoznaš, za kaj si hvaležna, prepoznaš, da le ni vse tako težko, kot se ti zdi, in se spet naravnaš na lepo v svojem svetu, s čimer spodbujaš še več lepih izkušenj).
  • Zavedaj se jasno, česa si želiš (če ne veš, kam greš, ne greš nikamor).
  • Neguj svoje telo in uživaj zdravo hrano in pijačo.
  • Dnevno meditiraj in se povezuj s svojo dušo (pogovarjaj se s seboj na glas, zapisuj v dnevnik, deli sebe s prijatelji, delaj to, kar te veseli in v čemer uživaš ...).
  • Bodi to, kar si, ne ugajaj drugim (svet te potrebuje takšno, kot si).
  • .... in še in še ...

Spodbujam te, da vsaj tri zgornje navdihe vpelješ v svoje življenje. Poskrbi zase z ljubeznijo!

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...