Ambasada ljubezni, novo-energijska spiritualna akademija

Homoseksualnost je povsem naravna in božanska

19. oktober 2015    210 ogledov

V duhu sprejetja zakona o legalizaciji istospolnih porok v ZDA ter nedeljskega referenduma v naši prelepi državici bom ta spis namenil razlagi homoseksualnosti skozi oči duše, skozi zavestno dojemanje. Slika, ki jo ugledamo na takšen način, je namreč popolnoma drugačna od vseh argumentov, mnenj in obsodb, ki tako zelo pogosto prevevajo slovensko in svetovno politiko, medije in kavarniške debate. Ta slika je v nasprotju s prejšnjo polna ljubezni in sprejemanja.

Duša nima spola, nima let, ne pozna obsodb, ne izbira glede na barvo kože, ne daje prioritete višjemu družbenemu sloju in vsekakor ne deli sveta na leve in desne, bele in rdeče. Delitve v celoti izvaja človeški um in miselnost ter prepričanja, ki izražajo takšno dvojnost, so osnovni gradniki omejenih, čustveno neuravnovešenih in ranjenih aspektov. Skozi omenjeno percepcijo se zrcali absolutno pomanjkanje ljubezni do sebe in posledično sočutja do vsega, kar obstaja.

Ni razloga, da bi sovražil, diskriminiral ali obsojal, ko deluješ iz prostora zaupanja in ljubezni do sebe, saj veš, da je vsaka izkušnja, ki jo izbere katerokoli bitje, sveta, božanska in samo njegova. Ni slaba ali dobra. Je le izkušnja, skozi katero gre. Visoka zavest se izogiba sodbam, te nimajo prav nič opraviti z delovanjem iz duše, temveč so zgrajene na umu in kolektivni zavesti – na 'nižjih' 3D-resnicah ali neresnicah. Odvisno, kako obrneš.

Preden smo naselili modri planet Zemlja, nismo poznali življenja v smislu, kot ga poznamo sedaj. Večina duš sploh ni nikdar stopila sem, ampak je izbirala drugačne izkušnje in načine bivanja v univerzumu. Na Zemljo smo prispeli le redki, in čeprav je trenutno populacija sveta videti ogromna, je iz univerzalne, 'vesoljske' perspektive številka zelo majhna. Naj za informacijo omenim še to, da je izmed vseh duš, kar jih obstaja (ja, duš je končno število, ki je neopisljivo, a vseeno jih ni neskončno), le nekaj več kot 9.000 doseglo razsvetljenje, popolno spojitev s samim seboj. Imenujemo jih vnebovzeti Mojstri in samo inkarnacija na planetu Zemlja je omogočila dosego razsvetljenega stanja.

Noben kraj in prostor v vesolju ni bolj 'razsvetljen' in noben angel, ki pošilja sporočila na različne načine, ne nosi v sebi večje modrosti, kot jo nosimo prav sami. Iz srca čutim, da bi bilo tole ustrezno mesto, da si vsak izmed nas reče: HVALA! Z vsem ponosom, sočutjem in ljubeznijo izbiram, da zven besede in energija za njo pobožata vse, kar sem! Hvala sebi, da sem prispel do točke, kjer obstajam. JAZ SEM, KI SEM.

Razsvetljenje se zgodi, ko sta moška in ženska plat posameznika v popolnem ravnovesju

Se pravi, preden smo si nadeli fizično telo in se odpravili na avanturo, imenovano Zemlja, nismo poznali delitve na spol, kot jo poznamo danes. Sploh ne. V ozadju obstajata moška in ženska plat, svetloba in tema, jin in jang, kakorkoli se že želimo izraziti. A celostna božanska narava leži v integraciji in uravnovešenju teh dveh polov. Razsvetljenje se zgodi, ko sta moška in ženska plat v popolnem ravnovesju. Definicija moškosti in ženskosti, ki je dandanes družbeno sprejeta, je izredno nenaravna in iznakažena. Kar seveda ne pomeni, da je s samo določitvijo kaj narobe (s širšega vidika izkušanja), zagotovo pa ni v skladu z božansko naravo ljubezni do sebe in vsega drugega – s tistim, kar v resnici SMO.

Argumenti, kot je ta, da homoseksualnost v svoji osnovi ni naravna, ob zgoraj navedenem vedenju avtomatsko odpadejo, saj postane jasno, da je ljubezen do istega spola še kako in hudičevo naravna. Veliko bolj kot omejena zgodba, ki jo marsikateri neuravnovešeni ljudje želijo prodajati. Da je homoseksualnost bolezen – večje neumnosti nisem slišal! Homoseksualnost je izbira, izbira vsakega posameznika. Če pogledamo tematiko z graciozne, veličastne perspektive, izgine celo sam pojem homoseksualnosti. V sebi vsak izmed nas nosi ljubezen do najrazličnejših duš in bitij, in sebe poimenovati le eno ali drugo, heteroseksualec ali homoseksualec, meni osebno zveni nadvse omejujoče.

Seveda lahko izberem, da v danem trenutku delim svojo radost in intimna doživetja z določenim spolom, kar ne pomeni, da v sebi ne nosim potenciala, da bi ljubezen delil s komerkoli. Vprašajmo se, ali naša odločitev zares izhaja iz občutkov in tistega, kar nam resnično ustreza, ali je prišla na površje iz prostora omejenosti, starih vzorcev in družbenega nesprejemanja. Roko na srce, skozi zgodovino se je izkazalo, da so bili prav največji nasprotniki istospolnih odnosov na skrivaj geji in lezbijke. Ker sami sebi niso zmogli priznati, kaj čutijo, so boj v sebi in lastno nesprejemanje izražali navzen, na najbolj sprijen in hinavski način. Ne želimo obsojati, opazujemo le ironijo umskega delovanja in utemeljevanja, ki iz tega sledi.

Homoseksualnost, otroci, družina?

Dotaknil se bom še pojma družine, za katero se trdi, da mora vsebovati moškega in žensko, ker drugače otroci baje ne bodi zrasli v uspešne, zrele osebe. To je tako veliko sranje in izmišljotina, da bi se težko spomnil kakšne konkurenčne in družbeno tako spretno utemeljene laži. Ni res. Otrok v svojem razvoju in rasti ima daleč največ 'koristi' v družbi zavestno uravnovešenih bitij in niti malo ni pomembno, ali je to, s človeškimi besedami, moški ali ženska.

V vsakem izmed nas, kot sem razložil, živita notranji moški in ženska, in sama Prisotnost angela (vsi smo angeli), ki ima energije v ravnovesju, lahko ponudi mlademu človeku v odraščanju prelep in čist potencial modrosti, ljubezni in sočutja, ki so osnova izpopolnjujočega, razsvetljenega življenja. Uravnovešena Prisotnost najlepše vpliva na drugo bitje, saj mu pokaže, da je vesolje v njem in da je kreator prav vsakega detajla v svojem življenju.

Družine so lahko različne in edina prava in ljubeča družina si v resnici sam sebi. Vse se začne z ljubeznijo do sebe. Pokažite otrokom to in storili ste vse, kar ste lahko. Naprej so izbire njihove.

Svet se bo sčasoma začel zavedati, kako omejeno in obsojajoče je zgrajen. Takrat se bodo do konca porušili vsi konstrukti, sistemi in lažne hišice iz kart, saj moč ne bo več vodilna sila planeta. Proces se seveda že dogaja, le malo odprite oči in lahko vidite, kako se sesuvajo stare zgodbe, kako na dan prihajajo potlačitve in skrivalnice. Kako so borze, korporacije in tudi države nestabilne. Celo rimskokatoliška cerkev z neke perspektive odpira svojo omejenost. Vendar da se vse staro 'sčisti', bo potrebno kar nekaj časa. Zavest sveta je po besedah vnebovzetega Mojstra Adamusa Saint-Germaina sedajle nekje na 26 odstotkih. Zato je razumljivo, zakaj je vse skupaj tako, kot je.

Ne sodimo, le sočutno opazujemo. Potresi, poplave, tornado, vojne – na globlji ravni pomenijo čiščenje energij in sveta. Saj dobro vemo, da po 'nori' nevihti posije najlepše in najbolj sveže sonce. Zavedati se zgoraj navedenih dejstev je simpatično, osvobajajoče in navdihujoče.

A naj znova poudarim, da ni relevantno, kaj se dogaja okoli nas in ali bo svet obstal ali se bo razsul. Edino, kar šteje, je ljubezen do sebe in si TI, v vsem svojem sijaju. Saj si namreč nesmrten, neranljiv in večen. Človeški aspekt ni, zato pa je duša/Zavest brezčasno prisotna in si želi vstopiti v človeško izkušnjo. Lahko si razsvetljeno, božansko bitje na Zemlji (ni ti je treba zapustiti) in živiš v svojem svetlobnem kristalinskem telesu lastno pravljico, brez dvoma in s popolnim zaupanjem.

Kot homoseksualec, biseksualec, heteroseksualec (ali vse troje) – karkoli, ni pomembno. To so le oznake. Kar čutiš, tisto SI. Kar izbereš, se zgodi. Nič, kar čutiš, ni narobe, spomni se na to, ko boš v dilemi glede 'prave' odločitve. Sledi sebi, družba in njena omejena prepričanja so v celoti nepomembna in zastarela.

Za tiste, ki svet in obstoj vidimo nekoliko širše, so nič drugega kot dinozavri na Zemlji. So morda dinozavri še vedno na Zemlji? Naj si vsak odgovori po svoje.

Duša ljubi, duša sprejema, duša ne obsoja. Ljubi tisto, kar si želiš. Najprej sebe, potem kogarkoli izbereš. In JA, ljubezen je naravna, homoseksualnost je naravna – kaj iz tega sledi? HOMOSEKSUALNOST JE LJUBEZEN.

'Mislim', da sem zapisal vse, kar sem imel namen zapisati. Ljubeč objem pošiljam vsem bralcem prispevka, ne glede na spol, starost, narodnost ali barvo kože ...

Velik ni tisti ki zmaga, velik je tisti, ki SPREJEMA. Najprej sebe, posledično vse druge in drugo …

Z ljubeznijo,

James E. Maestro

Vir: www.ambasada-ljubezni.si
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...