Tjaša Dorelay, medij za sporočila iz duhovnega sveta

Kaj nam prinaša leto 2013?

6. januar 2013    57 ogledov

»Vstopate v novo leto in s tem v novo energijo. Leto 2013 prinaša s seboj močno manifestacijo. Vse kar bo v vas, bo zunaj vas, povečano in deljeno. Tako se bo začel tudi mesec januar, ki bo v vaša življenja prinesel izbire in veliko odločanja. Odločiti se boste morali, ali boste sledili svojemu notranjemu občutku, klicu svoje duše, ali boste še naprej vztrajali v situacijah, ki ste jih navajeni in vam zato prinašajo občutek varnosti.

Leto 2013 bo prineslo nove začetke, številne možnosti in izjemne preobrate. Zavedajte se, da se vsa vaša realnost usklajuje z vami in da bo vse, kar bo obstajalo ob vas, tam z namenom, da vam prinese nekaj lepega. Zavedajte se, da je življenje podarjeno vam.

Ni namena v tem, da živite za druge in za nek cilj. Dosegli boste le sebe, v vsem kar počnete. Zato naj to leto bo izjemno usmerjeno k vam. Spogledujte se z njim, dovolite si ga pričarati v najlepši luči, tako, da spremljate sebe na svoji poti samoodkrivanja.

Leto 2013 bo izjemno leto, ki bo odprlo številna nova vrata, tudi taka, ki so do sedaj bila popolnoma nevidna ali neopazna. Opazili boste več možnosti in želimo, da se jih ne le zavedate, temveč jih tudi zaživite.

Karkoli se bo zaključilo v tem letu, se ne bo več vrnilo, se bo pa obrodilo. Nadaljevali boste in sprejemali nadgraditev vsega, kar je odšlo. Sprejmite svoj razvoj in se ne trudite ustavljati hitrega ritma, ki vas bo spremljal. Sledite sebi in svojemu srcu in našli boste pravo pot zase!

Z ljubeznijo!«

Angeli

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay. Za več kanaliziranih angelskih sporočil obišči www.angelski-dotik.si

Vir: www.angelski-dotik.si
Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...