Tjaša Dorelay

Angeli so januarja napovedali... (preveri, če njihova napoved zate drži)

14. avgust 2017    4590 ogledov

Spomnim se začetka januarja, ko sem sedela pred polno dvorano in na mojem dogodku Angelska napoved kanalizirala sporočila Angelov za leto 2017. Živo se spomnim trenutka, ko so Angeli preko mene spregovorili o odnosih in nam povedali, da bo to leto eno bolj pomembnih za naše odnose.

Rekli so, da bo to leto novih začetkov v odnosih, leto, ko bomo svoje odnose videli s svežim pogledom in bili spodbujeni, da se odpremo za spremembe v njih.

Zdi se mi, da takrat noben med nami ni zares vedel, kako močno bo to leto za nas. Koliko sprememb bo prineslo v naše odnose.

Spomnim se, da so nas tistega dne Angeli spodbudili, da se v tem letu ne umikamo v samoto, ampak ostanemo z odprtim srcem v svojih odnosih. Tudi takrat, ko boli.

Angeli so nam tistega mrzlega zimskega jutra v januarju povedali

"Ko odnos ne gre v smer, ki si jo želiš, spusti kontrolo. Dovoli, da se zgodi božanski načrt vajinih duš."

In točno to je tisto, na kar te danes želim spomniti.

Ljubeče te povabim, da spustiš kontrolo nad svojim odnosom. Prenehaj ga na silo nekam premikati ali spreminjati. Spusti predstave tvojega uma, kako bi moral zdaj vajin odnos izgledati. Ne načrtuj, kako boš odnos popravil.

Za trenutek se ustavi in se zavej, da ti to leto tak način reševanja odnosov ne bo prinesel želenih rezultatov. Zdaj ni čas, da delaš stvari iz kontrole tvojega uma.

To leto te vabi, da v svoje odnose vstopaš z LJUBEZNIJO in sprejemanjem, da je ta duša ob tebi z določenim namenom. Ne ločuj se od nje, ne obsojaj jo za to, kako deluje in kakšna je. Ne kontroliraj nje/ga ali razpleta vajinega odnosa.

Namesto tega, išči JASNOST za ta odnos. 

Sprašuj se, zakaj je ta oseba v tvojem življenju. Išči razumevanje, kakšen je božanski načrt vajinih duš, ki vaju je pripeljal skupaj. Odkrij, kaj ti je ta duša prišla podariti in kakšna je tvoja vloga v njenem življenju. 

Išči jasnost, kako si povezan s to osebo kot duša, torej, kakšen dušni dogovor sta sklenili, da sta danes tukaj, kjer sta, v tem odnosu in s točno temi izzivi. 

Kot medij imam to sposobnost, da lahko pridem do tega odgovora zate

Predam ti jasnost, zakaj si v odnosu s tvojim partnerjem, s prijateljico, z družinskim članom ... Za kateri odnos najbolj močno potrebuješ odgovore?

Jaz ti povem, kakšna je tvoja dušna povezava z ljubljeno osebo. V katerega od 5 oblik dušnih odnosov spada vajina vez in kaj to pove o vama: gre za odnos karmičnega dolga, dušnega dogovora, je vajin odnos morda odnos skupne rasti, odnos ogledala ali odnos svobodne izbire?

Če si tega želiš, se bom zate povezala s tvojimi Angeli in jih prosila, da mi povedo, kakšno vez ustvarjaš z ljubljeno osebo, v katero od zgoraj zapisanih oblik spada vajin odnos, ter kako ta odnos negovati, da bo postal bolj harmoničen.

Prejmeš 5 strani lično oblikovanega sporočila o vajinem odnosu. V njem izveš:

  • kakšna je vajina vez in namen odnosa,
  • kakšno učenje ti ta odnos prinaša,
  • kako na zavesten način razrešiti probleme, ki nastajajo v odnosu,
  • kako odnos negovati, da postane boljši in ti v njem srečnejši.


Poleg tega, pa ti podarim še posnetek mojega 2h predavanja o odnosih (5 OBLIK DUŠNIH ODNOSOV), v katerem prejmeš dodatna pojasnila o vseh petih oblikah odnosov, ki obstajajo.

 Prijavi se zdaj  

Tisti, ki so me že prosili, da Angele povprašam za njihove odnose, so mi sporočili:

"Najlepša hvala za poslano. Moram priznati, da sem bila nad tem, katere oblike je moj odnos s partnerjem, sprva presenečena, ko pa sem prebrala pojasnilo, mi je bilo pa jasno. Doživela sem veliko uvidov, aha momentov, tako da res hvala. Sedaj razumem, od kod najine težave, kaj je moja naloga v odnosu in na čem moram delati. Hvala!!!" (Tanja)

 ***

"Najlepša hvala za takšno čudovito razlago dušnih odnosov. Zame predstavlja to kot darilo na moji nadaljni poti dušne rasti. Predstavlja kot nekakšno potrditev, da sem se v sebi globoko zavedala vendar si nisem znala razloziti. Daje razumevanje, jasnost in seveda pogled na določene situacije ... Ne najdem besed ki bi lahko podale to hvaležnost. HVALA. ČUDOVITA SI IN IMAŠ LEPO POSLANSTVO. ♡ ☆" (Alenka)

 ***

Želiš sporočilo za svoj odnos prejeti tudi ti? 

Lahko prosiš za sporočilo za več svojih odnosov.

JA, želim vedeti, v kakšni dušni povezavi sem z ljubljeno osebo! »

Z ljubeznijo te objemam!

Tjaša Dorelay, www.angelski-dotik.si 

Vir: www.angelski-dotik.si
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...