Milena Karanović

Angelska SMER TEDNA: 10.–16. 2. 2020

10. februar 2020    20 ogledov

SMER TEDNA PRAVI:

Ali ti držiš svoja prepričanja ali tvoja prepričanja držijo tebe? Poglej vase in v svoja prepričanja, v svoja trdna stališča in začuti, ali je to res tisto, kar podpira tebe in tvojo resnico, ali pa je tam kaj, kar tebe in tvojo resnico duši.

ANGELI RAZLOŽIJO SMER TEDNA:

"V tem tednu te vabimo, da pogledaš v svoja prepričanja, v svoje ideje o tem, kdo si ti, kaj ti predstavljaš, in začutiš, ali je to, kar je zdaj v tvojem polju prepričanj, res to, kar te podpira in podpira to, kar predstavljaš.

Če ugotoviš, da je v tem polju prepričanj kaj, kar te ne podpira, s čimer se na nivoju svoje resnice ne moreš povezati, vedi, da je to prepričanje tam samo zato, da te prebudi in da ga nato izpustiš iz svojega polja prepričanj.

Vse, kar te ne podpira, vse, kar pri sebi začutiš, da ni več del tvoje resnice, se mora osvoboditi, da se izpusti iz tvojega polja prepričanj. Le ti si sposoben to narediti, saj le ti zadržuješ ta prepričanja, njihovo energijo v svojem polju.

Zadržuješ pa jih, ker misliš, da so tam zate, da ti služijo v tvoje najvišje dobro. Vendar pa, če jih ne čutiš, ti več ne služijo. Če se s svojo resnico, kot jo čutiš zdaj, ne ujemajo, niso več tam zate, ampak so tam proti tebi.

Zato potrebuješ redno čistiti svoje polje prepričanj in iz njega odstranjevati tisto energijo prepričanj, ki je pretekla, stara, neaktivna in ne služi več tvojemu namenu.

Sprosti to energijo, da se odpreš za nove ideje, za nova prepričanja, ki te v tem trenutku bolj podpirajo in so bolj usklajena s tvojo resnico.

Okoli tebe je vedno energetsko polje prepričanj, ki ga kot fizično bitje na tem planetu potrebuješ, da v polnosti doživiš svojo človeško izkušnjo. Prepričanja te podpirajo, kadar so usklajena s tvojo zavestjo, s tvojo resnico.

Kadar pa je med njimi razkorak, te prepričanja omejujejo. Tvoje energetsko polje prepričanj namesto polja, ki te krepi, postane polje, ki te duši, ti jemlje energijo in slabi tvojo moč.

Zato v tem tednu raziskuj svoja prepričanja in naj to postane tvoja navada, saj boš le tako lahko vzdrževal svoje polje prepričanj takšno, ki te bo podpiralo in te energetsko polnilo ter krepilo tvojo moč.

Z ljubeznijo,

Angeli"

 

------------------------------------------------------

 

ANGELSKE NOVICE in SMER TEDNA nastajajo tako, da se povežem z Angeli vseh ljudi, ki bodo prebrali moj zapis.
Sporočila so torej namenjena tebi, da te kar najbolje podprejo na tvoji življenjski poti in ti pomagajo lažje iti skozi vsa učenja ter zdravljenja, ki jih potrebuješ doživeti.

Če še nisi med prejemniki novičk, se prijavi TUKAJ, da vsak teden dobiš brezplačno angelsko vodstvo z dodatnimi vsebinami in ugodnostmi, ki so jih deležni le člani moje e-skupnosti.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...