Milena Karanović

Angelska SMER TEDNA: 11. – 17. 1. 2021

11. januar 2021    493 ogledov

SMER TEDNA PRAVI:

Pojdi za željami srca. Tvoje srce ve, kaj je dobro zate in te bo vedno vodilo v izkušnje, ki te izpolnijo. Zaupaj srcu in dovoli mu, da te vodi.

ANGELI RAZLOŽIJO SMER TEDNA:

"V tem tednu te vabimo, da si v stiku s svojimi srčnimi hotenji.

Poveži se s svojimi najglobljimi željami, poveži se s hrepenenji, ki nikoli ne ugasnejo. Dovoli svojemu srcu, da vse te želje in hrepenenja napolni s svojo močno srčno vibracijo, z vibracijo ljubezni.

Ljubezen bo vdahnila življenje tvojim željam in hrepenenjem. Vdahnila bo življenje tudi tvojemu pogumu in zaupanju, da jim slediš.

V tebi je vse, kar potrebuješ za to, da prideš kamor te kliče srce. Imaš to moč in imaš zavest, ki te do tja pripelje. Manjka ti le zaupanje. Zaupanje vase in zaupanje v svoje srce.

Zaupaj. To je tisto, kar tebe odpre za pretok in navdih, ki ga potrebuješ za svoje manifestacije in srčne kreacije. Zaupaj in povezuj se s svojim srcem.

Naj bodo tvoje dlani vedno blizu srca, naj prejemajo od njega vibracijo, ki skozi njih potuje v vse tvoje kreacije. Neguj svojo srčnost, dotikaj se srčnega koša - srčnega centra v svojem telesu, prebujaj ga in s tem prebujaj sebe v svoje srčno delovanje.

Bolj, ko si povezan s svojim srcem, z njegovo visoko vibracijo čiste ljubezni, bolj si podprt na svoji poti uresničenja svojih srčnih želja in svojih najglobljih hrepenenj srca.

Z ljubeznijo,

Angeli"

Kako se pa tebi zdi? 3
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Boris
  komentiral 1 teden nazaj
Hvala Angeli !
Vera repse
  komentiral 2 teden nazaj
Hvala
Irena
  komentiral 2 teden nazaj
Angeli,hvala.
Nalagam...