Milena Karanović

Angelska SMER TEDNA: 29.6. – 5.7.2020

30. junij 2020    36 ogledov

SMER TEDNA PRAVI:

Ti si edinstven. Tvoja pot je edinstvena. Bodi povezan s svojo edinstvenostjo, ostani povezan s svojo potjo. To dvoje te bo podpiralo in peljalo tja, kamor si najbolj želiš priti.

ANGELI RAZLOŽIJO SMER TEDNA:

Tvoja edinstvenost ni nekaj, kar se lahko pozabi, kar se lahko prepiše z edinstvenostjo drugih. Vendar pa ti lahko svojo edinstvenost odrineš, izgubiš stik z njo, kadar si preveč obremenjen s tem, da bi bil tak, kot drugi.

Tvoj stik s tvojo edinstvenostjo tebi daje moč in te postavlja v stanje, ko nimaš potrebe po primerjavi in ti drugi služijo zgolj kot motivacija, kot ogledala in kot učitelji, skozi katere spoznavaš sebe.

Ta teden te vabimo, da aktivno stopaš v stik s svojo edinstvenostjo. Sprašuj samega sebe: »Kdo sem jaz? Kakšna je moja pot?« In nato dovoli, da ti življenje nosi odgovore.

Bodi odprt za jasnosti, ki jih dobiš iz okolja in preko navdiha. V tem času tudi veliko meditiraj, saj ko se tvoj um umiri, lažje začutiš stik s sabo in s svojo edinstvenostjo. Takrat, ko si v tem stiku, ti veš kdo si.

V svojem življenju si že imel ta stik, večkrat. Takrat si živel v občutku izpolnjenosti in smisla.

Še večkrat pa si se od svoje edinstvenosti oddaljil, ker so te naučili, da tvoja edinstvenost ni toliko vredna, kot je vredna edinstvenost drugih. To ni res in tega prepričanja se potrebuješ odučiti.

Tvoja edinstvenost je tvoja največja vrednost, je tvoje največje bogastvo in je tvoja največja dušna moč.

Preko tvoje edinstvenosti ti živiš svoj dušni potencial. Tvoja duša ne more delovati preko tebe, če ti nisi povezan s sabo in ne iščeš stika s tem, kdor ti resnično si.

Ukvarjaj se s svojo potjo, s svojo edinstvenostjo in imej ostale poti in ljudi, po katerih se zgleduješ, zgolj kot učitelje, ki ti pomagajo ostati na tvoji poti in priti bližje sebi, svoji duši in svoji edinstvenosti.

Z ljubeznijo,

Angeli

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...