Darja Gorjanc

Astrološka napoved za leto 2018

27. december 2017    9235 ogledov

Vladarica leta 2018 bo venera, vladarica medsebojnih odnosov, tako privatnih kot poslovnih. Zaradi venerine povezave ob vstopu v novo leto, z neptunom v ribah in z marsom in jupitrom v škorpijonu, bo v letu 2018 težje razbrati pravo naravo ljudi okrog vas. Potrebna bo previdnost v navezovanju novih poznanstev in ljubezenskih zvez,  še posebej, če imate s tem že kakšno izkušnjo, ki je ne želite ponoviti. Vsekakor boste tisti, ki imate močno razvito intuicijo, pri tem v prednosti.

Ko se podajamo v nova partnerska razmerja je primerno razmisliti o tem kakšen je bil naš odnos s prejšnjim partnerjem in predvsem o tem, kje smo sami v zvezi naredili napako oz. razmisliti o tem ali smo naredili vse kar je bilo v naših močeh, da bi odnos obdržali. Slednje bo tudi moto leta 2018, ko se bodo na področju odnosov mnogim dogajale pomembne spremembe. Veliko bo seveda tudi pozitivnih, odvisno od tega, koliko ste se pripravljeni potruditi za odnos. Kajti odnos je vedno treba ljubeče graditi na osnovi medsebojnega spoštovanja in ga skrbno zalivati z medsebojnimi pogovori. In še nekaj se je pomembno zavedati – spremenimo lahko le sebe, nikar ne poskušajmo spreminjati partnerja (ali ga celo nadzirati), sorodnikov, šefa, sodelavcev …     

Iz astrološke karte novega leta je na splošno videti, da bodo ljudje nekoliko manj odprti kot sicer, leto pa bo tudi zelo v znamenju želje po pridobivanju materialnih dobrin, kar bo nekaterim uspelo bolj, drugim pa se lahko na pot postavijo ovire, kar je odvisno od položaja planetov v vaši rojstne karti. Na trgu nepremičnin se bo precej trgovalo in lahko vam z malo sreče uspe dober posel (posebno tistim s poudarjenimi vodnimi znamenji).  Je pa tudi glede denarja potrebno pogledati tudi na stran trošenja, ne samo na stran zaslužka. S preudarnimi nakupi lahko veliko prihranimo.

Veliko obljub bo danih v letu 2018, a bo neptun poskrbel, da ne bodo vse izpolnjene. Z zavedanjem bomo mogoče sami manj obljubili, a več izpolnili. Leto 2018 bo zelo naklonjeno ljudem, ki imajo pogled usmerjen v prihodnost, torej tistim ki imajo pred seboj postavljene določene cilje in so za to pripravljeni tudi nekaj narediti in včasih tudi kaj žrtvovati. Premišljena investicija bo ob vloženem trudu obrodila sadove. Je pa veliko bolje, kot da imamo pred seboj en zelo velik cilj to, da imamo v mislih več manjših. Manjši cilj je hitreje in lažje dosegljiv, potem pa je čas za naslednjega.

Leto 2018 bo prineslo precej velike življenjske spremembe rojenim v drugi dekadi škorpijona (med 5. in 10. novembrom) in rojenim v kozorogu, ki praznujejo okrog 10. januarja. Spremembe bodo za nekatere pozitivne, za druge žal ne. Tem upiranje spremembam ne bo kaj dosti pomagalo. Treba jih bo sprejeti kot novo izkušnjo iz katere se lahko nekaj naučimo. Tudi če situacija ni rožnata, je bolje od upiranja slediti toku življenja, kakor nas samo vodi. Če lahko kaj spremenimo, se potrudimo, včasih pa je mogoče bolje zaupati ter počakati na boljši planetarni položaj oz. na ugodnejši trenutek.

Rojeni v ognjenih znamenjih bodo zaradi premika saturna v kozoroga lažje zadihali, kar velja tudi za rojene v zračnih znamenjih. Bo pa saturn delil izzive s katerimi se bodo morali spopasti rojeni v prvi dekadi zemeljskih znamenj (bik, devica, kozorog), vendar bo za njih lažje kot je bilo za ognjena znamenja. Ovni, rojeni v tretji dekadi, po 14. aprilu, pa bodo še pod vplivom nenadnih sprememb, ki jih povzroča uran.

To je le nekaj splošnih smernic za leto, ki prihaja. Kako bodo pa vam osebno zvezde naklonjene, pa lahko izveste na osebnem svetovanju. Prijavite se lahko na: astrologija.artemida@gmail.com 

Ob prijavi na svetovanje v januarju in februarju ali ob nakupu darilnega bona za svetovanje, vam kot darilo poklanjam posebno vodeno vizualizacijo, s katero boste lažje dosegli svoj zastavljeni cilj.

Vabljeni!            

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...