Julian La Erosius

VIDEO: Denar in kako odpreti brezmejno obilje

30. april 2019    1318 ogledov

Denar in obilje? Je to eno in isto ali sta to dva razli─Źna pojma? Kot obi─Źajno bo moj odgovor nekoliko druga─Źen od splo┼ínega in tudi vseboval bo obe strani ena─Źbe. Odgovor na vpra┼íanje, ali sta denar in obilje eno in isto, je znova ja in ne.

Pa malo razi┼í─Źimo vse skupaj ... denar ni vzrok vsega zla, denar ne pokvari ─Źloveka sam po sebi in denar ni sveta vladar. Razen ─Źe tem prepri─Źanjem verjamete. V tem primeru je va┼í svet lahko ovit v tak┼íno zaznavo in delovanje.

S tem ni popolnoma ni─Ź narobe. Je pa omejeno!

Omejeno ni slabo, omejeno je le to, kar je ÔÇô omejeno. In du┼ína zavest vas vedno vabi v Brezmejnost, kot vas sedaj vabim tudi jaz. To ne pomeni, da to morate storiti, dale─Ź od tega, saj Du┼ía oz. Prezenca nikoli in nikdar ─Źlove┼íkega dela ne sili v ni─Ź, a vedno odprto vabi, vabi in vabi. Vabi v VE─î!

In ┼że s tem, ko ste v energijskem objemu in prostoru tegale ─Źlanka, ste se odprli v ve─Ź. Tako ali druga─Źe. In v tem je lepota zavesti. Da ne uporablja sile. Da lahko na lahek na─Źin skreira karkoli, le ko ─Źlovek dopusti. In enako je z denarjem. A na tem svetu smo na izjemno globoki podzavestni ravni vzeli ogromno vzorcev pomanjkanja in nezaslu┼żenosti za svoje, prepri─Źanj o nujnosti trdega dela, da potem prejmemo tudi rezultat, in smo na tak ali druga─Źen na─Źin uspe┼íni ÔÇô spet smo premagali oviro!

Vse to je staro delovanje. Do sebe in do sveta. ┼áe enkrat poudarim, ni slabo, ampak je zastarelo in omejeno. ┼áe posebej za tiste, ki izbirate brezmejnost sebe in posledi─Źno lahkotno in senzaulno obilje ┼żivljenja. Ki se potem seveda lahko zrcali tudi skozi denar, kreacije, fizi─Źne izraze in manifestacije itd.

Da lahko odprete brezmejno obilje, je treba iti do korena

A treba je iti do korena. Da lahko odprete brezmejno obilje. Saj milijon evrov na ban─Źnem ra─Źunu ni nujno obilje, za ve─Źino je v bistvu breme in stara igra. A imeti milijon evrov na ra─Źunu, skupaj z du┼ío in zavestjo, pa je lahko nadvse zabavno in igrivo! Kreativno in zadovoljujo─Źe. Iskreno, ne iz smisla potrditve, statusa in varnosti. Sploh ne. Zavoljo zabave in igre zavestnega ┼żivljenja! Na ta na─Źin lahko zemeljska izku┼ínja postane iskreno prijetna in ─Źarobna.

A res je treba iti do korena ... globoko vase, v vzorce nezaupanja toku ┼żivljenja ÔÇô sebi kot kreatorju, za─Źutiti v rane in odpor, v vsa omejujo─Źa prepri─Źanja o denarju in lastni vrednosti ter v to, da razumemo, da je denar del obilja in trenutno na neki na─Źin nujno potrebna energija za sre─Źno delovanje na Zemlji, a da po drugi strani obilja ┼żivljenja vsekakor ne omejujemo le z denarjem, saj obilje je v vsem! Obilje je brezmejno, denar je lahko le del tega ÔÇô in tudi ─Źudovit del tega. A vabim vas, da za─Źutite onkraj. Obilje je v zraku, v oceanu, v naravi, v knjigi, v poljubu, v dotiku, v pesmi!

Obilje si ti, kot razsvetljena prezenca skupaj s ─Źlovekom. Obilje je absolutno energijsko zaupanje vase.┬áNato je tudi denar avtomatska posledica ...

Prav tako pa lepo vabljeni na Julianov seminar DENAR IN KAKO ODPRETI BREZMEJNO OBILJE, ki bo potekal v ponedeljek,┬á13. maja, ob 17. uri, v Ljubljani. Ve─Ź o dogodku. ┬╗

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...