Julian La Erosius

VIDEO: Denar in kako odpreti brezmejno obilje

30. april 2019    1734 ogledov

Denar in obilje? Je to eno in isto ali sta to dva različna pojma? Kot običajno bo moj odgovor nekoliko drugačen od splošnega in tudi vseboval bo obe strani enačbe. Odgovor na vprašanje, ali sta denar in obilje eno in isto, je znova ja in ne.

Pa malo raziščimo vse skupaj ... denar ni vzrok vsega zla, denar ne pokvari človeka sam po sebi in denar ni sveta vladar. Razen če tem prepričanjem verjamete. V tem primeru je vaš svet lahko ovit v takšno zaznavo in delovanje.

S tem ni popolnoma nič narobe. Je pa omejeno!

Omejeno ni slabo, omejeno je le to, kar je – omejeno. In dušna zavest vas vedno vabi v Brezmejnost, kot vas sedaj vabim tudi jaz. To ne pomeni, da to morate storiti, daleč od tega, saj Duša oz. Prezenca nikoli in nikdar človeškega dela ne sili v nič, a vedno odprto vabi, vabi in vabi. Vabi v VEČ!

In že s tem, ko ste v energijskem objemu in prostoru tegale članka, ste se odprli v več. Tako ali drugače. In v tem je lepota zavesti. Da ne uporablja sile. Da lahko na lahek način skreira karkoli, le ko človek dopusti. In enako je z denarjem. A na tem svetu smo na izjemno globoki podzavestni ravni vzeli ogromno vzorcev pomanjkanja in nezasluženosti za svoje, prepričanj o nujnosti trdega dela, da potem prejmemo tudi rezultat, in smo na tak ali drugačen način uspešni – spet smo premagali oviro!

Vse to je staro delovanje. Do sebe in do sveta. Še enkrat poudarim, ni slabo, ampak je zastarelo in omejeno. Še posebej za tiste, ki izbirate brezmejnost sebe in posledično lahkotno in senzaulno obilje življenja. Ki se potem seveda lahko zrcali tudi skozi denar, kreacije, fizične izraze in manifestacije itd.

Da lahko odprete brezmejno obilje, je treba iti do korena

A treba je iti do korena. Da lahko odprete brezmejno obilje. Saj milijon evrov na bančnem računu ni nujno obilje, za večino je v bistvu breme in stara igra. A imeti milijon evrov na računu, skupaj z dušo in zavestjo, pa je lahko nadvse zabavno in igrivo! Kreativno in zadovoljujoče. Iskreno, ne iz smisla potrditve, statusa in varnosti. Sploh ne. Zavoljo zabave in igre zavestnega življenja! Na ta način lahko zemeljska izkušnja postane iskreno prijetna in čarobna.

A res je treba iti do korena ... globoko vase, v vzorce nezaupanja toku življenja – sebi kot kreatorju, začutiti v rane in odpor, v vsa omejujoča prepričanja o denarju in lastni vrednosti ter v to, da razumemo, da je denar del obilja in trenutno na neki način nujno potrebna energija za srečno delovanje na Zemlji, a da po drugi strani obilja življenja vsekakor ne omejujemo le z denarjem, saj obilje je v vsem! Obilje je brezmejno, denar je lahko le del tega – in tudi čudovit del tega. A vabim vas, da začutite onkraj. Obilje je v zraku, v oceanu, v naravi, v knjigi, v poljubu, v dotiku, v pesmi!

Obilje si ti, kot razsvetljena prezenca skupaj s človekom. Obilje je absolutno energijsko zaupanje vase. Nato je tudi denar avtomatska posledica ...

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...