Darko Pregelj

ENERGIJA ISKRA ČLOVEKA

17. februar 2021    17 ogledov

Energije se ne da uničiti lahko se jo samo preoblikuje. Duša je večna. Preoblikovanje energije v fizični obliki. Iz svetlobe lahko ustvariš temo in obratno. Izraz osebna rast ali duhovnost je pot, kjer posameznik zavedno začne čiščenje oziroma transformacijo svoje teme v svetlobo. Največja prelomnica tega je bila v letu 2012. Mnogim pa posmeh, poglej te čudake. Svetlobo pa lahko spremeniš v temo. Ohranjaš pa tako majhen delček svetlobe, ki tim omogoča obstoj fizičnega telesa. (Zloraba svetlobe). Temna energija tega ne zmore, ker nima življenja. (Ta vrata se zapirajo). Zmotno je prepričanje do neke točke. Da negativni način povzroča blokade. Ti sam si lahko pretočen v svetlobi ali temi. (Mnogi od teh ljudi so zdravi in vitalni). Ti, kateri zlo počnejo so v temu povsem pretočni. Zato blokad ni. Blokade nastanejo takrat, ko ti to temo želiš transformirati v svetlobo. Saj ti svetloba kaže pravila novega koncepta. Takrat šele tema postane blokada.

Prihajamo v novo zemljo, kjer zlo ne obstoja več. Osebna rast je dana, kot možnost posamezniku, da sam transformira - spremeni temo v svetlobo. Vsi niso izbrali tega, kar je že precej očitno. Zato se bo tukaj tej transformaciji energij pridružila še ena. Energije pa se ne, da uničiti na tej točki ne bo več držala. Namreč transformacija energije v nič je tudi transformacija energije. Tukaj pa se lahko določeno energijo spremeni v svetlobo - temo - nič. Tema se ni transformirala v svetlobo. Zato se bo v nič. Nič tudi ne more v svetlobo, ker se že predhodno ni v to transformiralo.

Že nekaj časa nazaj mi je bilo posredovano sporočilo. Da svetloba temi sporoča, tudi preko svetlobnih delavcev - ljudi, sledeče sporočilo. UNIČILI SE BOSTE! A GLEJ GA ZLOMKA TI ŽELIJO UNIČITI TO, KAR JIM JE SPOROČILO POSREDOVALO. MISLEČ, DA JIH BO TO OBVAROVALO PRED TEM. Delajo pa POPOLNE KORAKE DO LASTNEGA SAMOUNIČENJA. A NI TO NAJHUJE, KAR SI LAHKO STORIŠ.

POGREZNILI SE BOJO SAMI VASE IN S TEM TRANSFORMIRALI V NIČ.

DUŠA JE VEČNA SAMO V SVETLOBI!

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...