Julian La Erosius

VIDEO: Fizično telo, bolezni in novo dušno telo

26. maj 2019    630 ogledov

Kaj je bolj zoprnega od fizičnih bolečin, bolezni, ki nas opominjajo na smrt in minljivost ali pa le povzročajo obilico preglavic. Kaj ti povzroča več sivih las kot kup neprespanih noči, ko v mukah ječiš in se zbujaš s kletvico na obrazu namesto nasmeha. Ko se želiš zabavati, pa te boli glava. Ko uživaš v športu, pa si zlomiš roko. Nešteto, nešteto primerov lahko navedemo! Seveda, fizična dimenzija vsebuje fizično telo. Ki je, roko na srce, zelo daleč od našega naravnega energetskega stanja.

Fizično telo je čudovit stroj. V bistvu še veliko več kot to, a zavoljo same razlage recimo tako. Um je fantastičen računalnik. Eden izmed najboljših – ali najbolj nerodnih, odvisno kako pogledamo situacijo. In potem so tukaj misli, ki so brezpogojno povezane z emocijami. Eden izmed vnebovzetih mojstrov jih je imenoval 'prdci', misli namreč. In velika večina izmed njih sploh ni vaša. Ter pripovedujejo vam zgodbe, ki se zdijo nadvse resnične, a so v resnici veličastne izmišljotine. No, koliko so veličastne in koliko ne, presodite sami. A nekaj vsekakor drži. Vse skupaj je izjemna igra človeškega aspekta. Od telesa in uma do 'prdcev', aka misli, in vseh čustev, povezanih s tem.

Največja bolezen vseh časov je le akt vaše zavesti v povezavi s človeškim aspektom

Zakaj razlagam vse to? Ker so bolezni zgrajene ravno na tem 3D-delovanju. Enako kot pri zapisu o denarju in brezmejnem obilju tudi tukaj poudarjam, da takšno delovanje ni slabo ali dobro, je omejeno in odigrano. To je vse. Največja bolezen vseh časov je le akt vaše zavesti v povezavi s človeškim aspektom.

Človeški del tvorite vi kot telo, um, človeška zgodovina (prejšnja življenja + karma itd.) in vsa čustva ter zgodbe, povezane z zemeljsko inkarnacijo. A kje je duša? Kje je Zavest? Se lahko upravičeno vprašate. Duša je ves čas prisotna, v bistvu je tudi človeški aspekt duša, a skozi zemeljsko in tudi do določene mere predzemeljsko raziskovanje je del nas mislil in verjel, da je ločen od tistega večnega dela sebe. Od kreatorja, ki si. Spirit. Vsak je, vendar se le redkokdo tega energijsko zaveda. Ni dovolj reči, pomembno je občutiti.

Telo ti služi v vsakem trenutku, kolikor ti le lahko

Zaradi vsekakor aktualne problematike, v veliki meri tudi za nas, ki smo globoko v resnični duhovnosti oziroma lepoti (goloti) zavestnega življenja, sem in bom spregovoril še več o boleznih, ki so v svoji osnovi le neravnovesja. Nič ni narobe z njimi, a kot smo povedali in dobro veste, povzročajo lahko veliko težav in preglavic! Sedaj skupaj z novim dušnim telesom, ki se postopoma in sčasoma integrira, za tiste, ki tako izberete, ne bo več potrebe nositi starih bioloških izzivov na sebi. Seveda je proces in zaenkrat se ne bo zgodilo v enem dnevu, a bodimo jasni. Tukaj presegamo medicino. Biologijo. Znanstvene razlage. Ni treba ostati v zgodbah svojega telesa, videza, obsojanja sebe in misliti, da si za vedno 'obsojen' na to, kar ti tvoje telo izraža – in seveda umska prepričanja, povezana s tem. O tem bo še dosti govora. Ker telo nosi na sebi obilico umskega 'sranja'. In ni čudno potem, da se včasih komaj giblje po tem svetu. Zato ga imej iskreno rad, dragi prijatelj! Telo ti služi v vsakem trenutku, kolikor ti le lahko. Prebavlja vso bolj ali manj strupeno hrano, alkohol, cigarete, naprezanja, fizične ekstreme in tako dalje v nedogled. Še enkrat, s tem ni nič narobe. A je staro in omejeno. Si želiš onkraj?

Si pripravljen sprejeti svoje telo takšno, kot je?

Prvi korak. Se lahko ustaviš in se prenehaš truditi pozdraviti svoje bolezni, ampak dopustiš, da se to zgodi na naraven in preprost način? Ja, lahko tudi z 'zunanjimi' pripomočki in terapijami, vendar tukaj delujejo le kot dodatna podpora vaši zavestni izbiri, da se zdravljenje oziroma uravnovešenje zgodi, ne pa kot 'obupano' iskanje rešitve na star način. Vsaka zgodba ima svoje jedro. Si pripravljen iti v koren in jo izpustiti? Jo odrešiti starega služenja tebi? Nič ni dobro, nič ni slabo. A ko se odpiramo v VEČ, včasih zaboli in nujno je spustiti svoj stari pogled skozi leče razuma in obrambnih mehanizmov. Dolgo so vam služili. Obrambni mehanizmi namreč. Ko ste pripravljeni, jih ne boste več potrebovali. Vse vloge ranjenega, majhnega, žrtvenega človeka lahko sedaj odidejo.

Zaupanje svojemu telesu, ki ima naravno zmožnost regeneracije, je bistveno. S sprejemanjem sebe in zaupanjem vase kot duši in kreatorju dopustimo tudi novo dušno telo. Ki ni ranjeno, ki se ne utrudi, ki ni pogojeno z umom in navlakami, ki je svobodno. Seveda so to sanje, ki sledijo za večino v prihodnosti, a na voljo so tukaj in sedaj. Nekateri smo to novo telo začeli dopuščati in integrirati že sedaj. Možno je živeti v celostnem ravnovesju. Vse ostalo so stara prepričanja, igre in kolektivna zavest.

Seminar  Fizično telo, bolezni in novo dušno telo

Si želiš VEČ? V tem primeru lepo dobrodošel, da se udeležiš seminarja Fizično telo, bolezni in novo dušno telo, ki bo potekal v ponedeljek, 17. junija, ob 17. uri v Ljubljani. Preberi več »

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...